Business Travel & Mobility Conference

Zakenreisnieuws.nl, branchenetwerkorganisatie Business Travel & Mobility Club en Luchtvaartnieuws Magazine organiseren, op maandag 24 september 2018 de derde editie van de Business Travel & Mobility Conference. Het event vindt plaats in het Claus Event en Congres Centre in Hoofddorp (op 10 minuten afstand van de luchthaven Schiphol).

 

Wat?

De BTMconference is een netwerk- en kennisevenement met symposium rondom de bekendmaking en uitreiking van de Awards voor 'Corporate Travel Professional of the Year', 'Travel Management Company of the Year', 'Business Airline of the Year ' (Europa en Intercontinentaal) en 'Mobility Provider of the Year'.

 

Voor wie?

Travel & mobility managers, secretaresses, reis-coördinatoren uit het Nederlandse & Belgische bedrijfsleven en zakenreisprofessionals kunnen kennis opdoen en betrokkenen uit de luchtvaart,-zakenreis- en mobiliteitsindustrie ontmoeten.

Er wordt vanaf 12.30 uur een interessant middagprogramma geboden met gerenommeerde sprekers, productpresentaties en netwerkborrel gesponsord door Amsterdam Airport Schiphol.

 

Keynote spreakers

De namen van alle Keynote Speakers worden in de maanden maart en april bekend gemaakt.

 

Marijke Poppink organiseert een bijeenkomst voor travel managers, deze besloten sessie is alleen toegankelijk na registratie vooraf.

 

Award diner

In de avond wordt, tijdens het Award diner, bekendgemaakt wie er met de titel 'Corporate Travel Professional of the Year', de 'Travel Management Company of the Year', de 'Business Airline of the Year en 'Mobility Provider of the Year' naar huis gaan. Om ca. 21.30 uur wordt de avond afgesloten. Er kan voor de middag- en avondsessie ook apart worden ingeschreven. De dresscode voor de avond is Business.

 

Hoofdpartners

Bekijk hier het programma

Bekijk hier de deelnemende bedrijven

U kunt zich nu reeds voor deelname

Copyright Reismedia BV 2018