Kees Bikker: Wie belt er nou tijdens de voetbalwedstrijd?

17 juni 2021

Ik geef eigenlijk nooit mijn privénummer aan mijn klanten. Werk en privé houd ik graag gescheiden. Daar ben ik heel stellig in. Zo zou ik het bijzonder vervelend vinden als ik tijdens een voetbalwedstrijd een zakelijk telefoontje zou krijgen. Ja echt, je hebt mensen die bellen tijdens de voetbal!

extra add 1ste alinea: 
1

De klanten die mij de laatste weken belden of mailden, zaten allemaal met hetzelfde dilemma. “Help ik wil op reis, maar jullie nemen de telefoon niet meer op.”

Samen met mijn collega’s heb ik behoorlijk lang moeten wachten op berichten over een mogelijke voortzetting van het bedrijf, maar in ieder geval werden we summier op de hoogte gehouden. Daarentegen werd naar het publiek toe helemaal niet gecommuniceerd. Klanten bleven maand na maand in het ongewisse.

Lees de hele blog van Kees Bikker, oprichter van travelkees.nl, in het nieuwe digitale Reisbizz Magazine.

Extra advertentie tonen: 
1


Nu eerste half jaar gratis

...in deze december feestmaand benadrukken we graag hoe essentieel het is om u van betrouwbare berichtgeving over de luchtvaart- en (zaken)reisindustrie te voorzien. Dat doen we al bijna 22 jaar lang, 24/7. Help ons om dit te kunnen blijven doen door middel van een bescheiden bijdrage. Word nu member en ontvang het eerst halfjaar gratis toegang tot onze websites en tevens ontvangt u 12 maal per jaar het dikke en bekroonde Luchtvaartnieuws Magazine.

Na het eerste jaar leest u Luchtvaartnieuws.nl / Zakenreisnieuws.nl en Luchtvaartnieuws Magazine al vanaf €5 per maand.

Klik hier om member te worden. Of steun ons eenmalig als begunstiger

 

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

25-11-22, 10:11
17-10-22, 10:10
02-02-22, 02:02
24-11-21, 11:11
12-08-21, 02:08
Copyright Reismedia BV 2022 - Cookieinstellingen