Kees Bikker: Wie belt er nou tijdens de voetbalwedstrijd?

17 juni 2021

Ik geef eigenlijk nooit mijn privénummer aan mijn klanten. Werk en privé houd ik graag gescheiden. Daar ben ik heel stellig in. Zo zou ik het bijzonder vervelend vinden als ik tijdens een voetbalwedstrijd een zakelijk telefoontje zou krijgen. Ja echt, je hebt mensen die bellen tijdens de voetbal!

extra add 1ste alinea: 
1

De klanten die mij de laatste weken belden of mailden, zaten allemaal met hetzelfde dilemma. “Help ik wil op reis, maar jullie nemen de telefoon niet meer op.”

Samen met mijn collega’s heb ik behoorlijk lang moeten wachten op berichten over een mogelijke voortzetting van het bedrijf, maar in ieder geval werden we summier op de hoogte gehouden. Daarentegen werd naar het publiek toe helemaal niet gecommuniceerd. Klanten bleven maand na maand in het ongewisse.

Lees de hele blog van Kees Bikker, oprichter van travelkees.nl, in het nieuwe digitale Reisbizz Magazine.

Extra advertentie tonen: 
1

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

25-11-22, 10:11
17-10-22, 10:10
02-02-22, 02:02
24-11-21, 11:11
12-08-21, 02:08
Copyright Reismedia BV 2023 - Cookieinstellingen