Rianne van Baarsen: support vanuit de hele reisbranche

24 maart 2020

Een halfjaar geleden schreef ik een post die, voor mijn doen, best viral ging. Deze schreef ik op de dag dat mijn werkgever Thomas Cook failliet was gegaan. Ik sprak vooral mijn waardering uit voor de support die ik voelde binnen de gehele Thomas Cook Group. Overal, uit iedere windrichting, waren alleen nog maar Sunny Hearts te zien.

Nu maak ik sinds vier maanden deel uit van team Sunny Cars. En dan krijg je ineens weer iets op je bordje: het coronavirus. Annuleringen, financiële problemen: ik vind het best eng allemaal. En ja, ik heb misschien ook al uit frustratie geroepen dat ik uit de reisbranche ga als we dit niet redden. Wat natuurlijk helemaal niet waar is. 

Het verschil tussen wat er nu gebeurt en het faillissement van Thomas Cook is dat ik nu niet alleen de support vanuit mijn eigen bedrijf voel, maar vanuit de hele reisbranche. Het is nu niet alleen mijn werkgever die het moeilijk heeft, maar iedereen.  

En daar ben ik toch verdomde trots op: dat ik deel uitmaak van deze branche. Dat we elkaar zo steunen en met elkaar meevoelen. Gewoon even die (virtuele) knuffel. Je kan mij negenennegentig redenen geven om óóit de reisbranche te verlaten, maar deze ene reden is genoeg voor mij om te blijven. Om straks mensen weer een geweldige vakantie te laten beleven.

Bij Sunny Cars staan we klaar! Who's with me?

Rianne van Baarsen
Communication Specialist Sunny Cars

Profiteer alleen nog vandaag (29 november) van Black Friday korting op Luchtvaartnieuws Abonnement (membership)

We hebben een speciale Black Friday-aanbieding: u kunt tijdelijk member worden van Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws voor slechts 40 euro per jaar, of 4,50 euro per maand als u liever maandelijks betaalt. Daarmee krijgt u bijna 35 procent korting.

Voor dat geld kunt u maandelijks het digitale Luchtvaartnieuws Magazine lezen, krijgt u toegang tot het digitale archief van de afgelopen vijf jaar en verdwijnt het slot op alle premiumartikelen op Luchtvaartnieuws.nl en Zakenreisnieuws.nl. Ook ziet u minder advertenties als member. 

U hebt slechts een paar dagen de tijd. Wacht dus niet te lang en...

.... profiteer snel van onze speciale Black Friday-aanbieding.

 

 

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

25-11-22, 10:11
17-10-22, 10:10
02-02-22, 02:02
24-11-21, 11:11
12-08-21, 02:08
Copyright Reismedia BV 2023 - Cookieinstellingen