Hetty Grote (Caribbean Reflections)

11 mei 2017

“Allereerst Hans van Wamel van Jamaica Tourist Board, dank je wel voor de nominatie voor de rubriek Salestalk van Reisbizz. We kennen elkaar al heel erg lang en hebben veel tijd en energie gestopt in het promoten van de Caribbean: jij werkzaam bij Maduro, ik als salesrep van Divi Resorts. Toch heel mooi dat we in de Caribbean zijn bijven “wonen”…

De Caribbean zit in mijn bloed, dat is een ding wat zeker is. Want wie wordt niet betoverd door de warmte, gastvrijheid en het oneindige blauw van de Caribische zee? Ik in ieder geval wel toen ik december 1987 vanuit New York voor het eerst landde op Aruba. Het was er warm en er stond zelfs een kerstboom, in die tijd vond ik dat een wonderlijke combinatie.

Door de eigenaar van Divi Resorts werd ik gevraagd om de eerste European representative te zijn. En wat een leuke pionierstijd was dit eigenlijk. Ik mocht iedereen vertellen over Aruba, Barbados, Bonaire en St Maarten. Er zijn veel dingen veranderd en er zijn ook veel dingen hetzelfde gebleven.

Mijn enthousiasme voor de eilanden en het vak blijft. De omgeving is veranderd, internet deed zijn intrede en het werd allemaal transparanter. Dit laat je beseffen dat toegevoegde waarde nóg belangrijker wordt. Kennis, enthousiasme en luisteren naar je klant blijven basisbegrippen. Mijn enthousiasme voor de eilanden en de hotels blijven. Het zijn heerlijke, veilige bestemmingen waar voor iedereen wat te doen is en waar je keer op keer een beetje meer van gaat houden Wat mijn favoriete eiland is....daar heb ik nog een column voor nodig en dan weet ik nog niet of ik het weet…

Hetty Grote, Caribbean Reflections

Vraag aan Hetty vanuit Reisbizz.nl: aan welke persoon binnen de reisbranche wil jij dit salestokje overdragen en hem/haar uitnodigen voor een blog over zijn belevenissen te schrijven?

Haar antwoord:

"Ik draag het stokje daarom graag over aan Tirso Tromp, directeur van het Arubaans Verkeersbureau omdat ik al zo lang met hen werk en Tirso (met zijn team) het Arubaans Verkeersbureau een nieuw tijdperk heeft laten ingaan waarvoor veel lof!"

Hou onze site in de gaten, want binnenkort lees je in de rubriek Salestalk wel het verhaal van Tirso.

Reageren op artikelen? Er gelden spelregels.

Copyright Reismedia BV 2018