Mandy van Tetering (Pack and Go) beste verkoper Sunny Cars: 'Complete verrassing'

25 november 2022

Mandy van Tetering van Pack and Go was stomverbaasd toen ze te horen kreeg dat ze de eerste plek had bemachtigd in de Smile Society Top 100 van Sunny Cars van het afgelopen kwartaal. Na een flinke eindsprong te hebben gemaakt, mocht ze samen met haar collega Conny Kleppe een mooie prijs in ontvangst nemen en zichzelf de beste Sunny Cars verkoper van Nederland noemen. Mandy vertelt in de rubriek 'Whatsappen met' over de samenwerking met het autoverhuurbedrijf en het winnen van de titel.

extra add 1ste alinea: 
1

Je bent de beste verkoper van Nederland bij Sunny Cars! Hoe voelt dat?
“Dat is superleuk natuurlijk! Ik was compleet verrast. Nu moet ik er wel bij zeggen dat Conny en ik dit samen doen. Dus de eer gaat niet alleen naar mij.”

Had je verwacht dat je de eerste plek zou behalen in de Smile Society Top 100?
“Nee helemaal niet. Het was wel ontzettend druk geweest, maar dit had ik niet verwacht. Het was dan ook een verrassing toen Sunny Cars mij belde met het nieuws dat we een cheque van 500 euro hadden gewonnen.”

Volgens Sunny Cars heb je een eindsprint gemaakt naar de eerste plek. Hoe hebben jullie dit voor elkaar gekregen?
“We hebben een drukke periode gehad, met veel reserveringen naar Canada en USA, waar dan ook een huurauto bij gereserveerd wordt. In de afgelopen jaren hebben we een hele fijne klantenkring opgebouwd, waar we graag de auto’s voor regelen via Sunny Cars.”

Hoelang werk je al met Sunny Cars en wat vind je fijn aan het samenwerken met Sunny Cars?
“We hebben de afgelopen acht jaren met Sunny Cars samen gewerkt en eigenlijk gaat dat altijd goed. Wat fijn is aan Sunny Cars is dat er geen na-factuur achteraankomt en dat de klant ter plaatse niet van alles af dient te sluiten op het gebied van verzekeringen.”

Je hebt een cheque gewonnen ter waarde van 500 euro voor een huurauto, wat ben je van plan om hiermee te gaan doen?
“Conny en ik gaan twee keer per jaar in het voor- en najaar voor een periode van meestal twee weken samen naar Spanje om daar te werken in de zon. Dan komt een cheque van 500 euro goed van pas. Waarschijnlijk kiezen we deze keer voor een cabrio.”

Extra advertentie tonen: 
1

WhatsAppen met

Copyright Reismedia BV 2023 - Cookieinstellingen