Sebastiaan Corstjens van eTravel

23 mei 2019

De 2019-editie van Emerce eTravel, een van de belangrijkste events op traveltech reisgebied staat weer voor de deur. We appten daarom met marketeer Sebastiaan Corstjens van Emerce.

eTravel komt er weer aan. Wanneer en waar?
“6 juni 2019, Pakhuis de Zwijger, Amsterdam.”

Wat kost de dag?
“Een dagje Amterdam....en... Voor ticket members € 395, een regular ticket € 495. Maar het levert vooral veel op: kennis, inspiratie en netwerken!”

Voor wie is het event bedoeld?
“Ondernemers en professionals (E-business manager-Marketing manage -Communicatie manager- Brand manager-Database manager-commercieel manager...) die actief zijn in het digitaal vermarkten van travel, tourism en leisure industry concepten en bestemmingen.
Touroperator ● Online Travel Agency (OTA) ● Hotel- en vakantiepark keten ● Airline ● Consultancy ● Vervoer ● Onderwijs ● Digital Marketing Agency ● Tech ● Belangenorganisatie, legal… en meer .”

Noem een paar redenen om er naar toe te gaan?
“Mijn collega van de Emerce Travel redactie heeft ze op een rij gezet, je leest hier de 10 redenen om te komen.”

Noem een paar topsprekers.
“Alle sprekers zijn top, anders staan ze niet op het Emerce Travel podium. Zoals Mirko Lalli van Travel Appeal, David Arnoux van Growth Tribe, George Dumitru van wbe.Travel, Rumyana Miteva van Secret Escapes, Simone van Neerven van Vueling, een compleet sprekers overzicht staat op www.emerce.nl/etravel/sprekers

Hoeveel bezoekers verwacht je?
“250.”

Wat zou jouw favoriete dagprogramma zijn?
“Een dag waarop iedereen met een rugzak kennis, inspiratie en nieuwe contacten naar huis gaat!"

Jan Lokhoff
[email protected].nl

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

WhatsAppen met

26 sep 2019 - 14:25
23 sep 2019 - 09:59
30 aug 2019 - 10:08
Copyright Reismedia BV 2021 - Cookieinstellingen