coronacrisis

Verlenging cruisepauze tot 31 maart 2021 voor HAL

23 november 2020 | Door: 
Jiska Kroon

SEATTLE - Holland America Line verlengt de pauze van de cruiseactiviteiten voor alle afvaarten tot 31 maart 2021. Een aantal geselecteerde lange reizen in Azië, Australië/Nieuw-Zeeland en Zuid-Amerika tot medio april 2021 wordt ook geannuleerd, alsmede cruises van acht dagen of langer die de Verenigde Staten aandoen tot 1 november 2021.

Coronabehandeling Regeneron krijgt goedkeuring FDA

22 november 2020 | Door: 
ABM FN-Dow Jones

AMSTERDAM - De coronabehandeling van Regeneron Pharmaceuticals is door de U.S. Food and Drug Administration goedgekeurd bij milde tot gematigde gevallen. Dit werd zondag bekend.

Negatief reisadvies voor West-Macedonië

3 november 2020 | Door: 
Onze redactie

DEN HAAG - Het aantal besmettingen met het coronavirus is toegenomen in de Griekse regio West-Macedonië, meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken. De regio krijgt om deze reden een oranje reisadvies.

Norwegian Cruise Line Holdings verlengt annulering cruises

3 november 2020 | Door: 
Onze redactie

MIAMI - Norwegian Cruise Line Holdings, het moederbedrijf van Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises, verlengt haar eerder uitgestelde cruisereizen.

Negatief reisadvies voor Zweedse steden Göteborg en Stockholm

3 november 2020 | Door: 
Jiska Kroon

DEN HAAG - Naast het aantal besmettingen in Uppsala is het aantal besmettingen met het coronavirus in de Zweedse steden Göteborg en Stockholm toegenomen. Dit meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Zweedse stad Uppsala negatief reisadvies

28 oktober 2020 | Door: 
Jiska Kroon

DEN HAAG - Het aantal besmettingen met het coronavirus is in de Zweedse stad Uppsala toegenomen. Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft om deze reden een oranje reisadvies af voor de stad.

The Travel Club: nieuwe community voor voormalig reisprofessionals

20 oktober 2020 | Door: 
Onze redactie

SCHIPHOL - Jeannie Vincent, eigenaar van The Travel Club, introduceert eind dit jaar de community Show You The World. Het is bedoeld voor voormalige reisprofessionals die noodgedwongen de reisbranche moeten verlaten als gevolg van de coronacrisis. Reisbizz sprak haar over het initiatief en haar plannen voor de toekomst.

ANVR: met ANVR/SGR reisvoucher geen zorgen voor consument

16 oktober 2020 | Door: 
Sandra Kooij

LEUSDEN - Consumenten hoeven zich geen zorgen te maken over de uitgegeven ANVR/SGR reisvouchers. Dat meldt de ANVR. De reiskoepel geeft aan dat de uitgegeven en nog uit te geven vouchers een geldigheid hebben tot een jaar na uitgifte.

Reisadvies voor Duitsland weer aangescherpt

15 oktober 2020 | Door: 
Sandra Kooij

DEN HAAG - Het reisadvies voor Duitsland is weer aangescherpt, zo meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken. Ook inwoners uit de provincie Zeeland moeten, net als alle andere Nederlandse provincies, vanaf nu een negatieve coronatest tonen bij aankomst in Duitsland.

Frank Oostdam vraagt ministerie IenW kritisch te kijken naar politieke klimaat rondom reizen

12 oktober 2020 | Door: 
Onze redactie

DEN HAAG - ANVR-voorzitter Frank Oostdam heeft een brief gestuurd naar minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat). Hij roept onder andere op om de 'schuld' van de tweede coronagolf in Nederland niet alleen af te schuiven op de reisindustrie.

Copyright Reismedia BV 2020