Genomineerden

De genomineerden van de verkiezing van de 'Corporate Travel Professional of the year 2017' zijn bekend. Vanaf heden kan er online op de kandidaten worden gestemd tot 20 augustus 2017.

De stemmen van de vakjury en de online stemmen tellen ieder voor 50 procent mee om de winnaar te bepalen. De genomineerden zijn, in willekeurige volgorde:

 

DE CORPORATE TRAVEL PROFESSIONAL IN DE SPOTLIGHTS

Deze award is in het leven geroepen om een persoon -dan wel afdeling- van een bedrijf in Nederland in de spotlights te zetten die zich op een bijzondere wijze heeft onderscheiden op het gebied van Traveller Engagement & Compliance, het thema van 2017. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bereiken van een aantoonbaar hogere naleving van het reisbeleid door effectieve communicatie, het implementeren of initiëren van innovatieve oplossingen om de betrokkenheid van de zakelijke reiziger te verhogen etc.

 

UITREIKING

De uiteindelijke prijswinnaar wordt feestelijk bekend gemaakt tijdens het Award diner op de Corporate Travel & Mobility Conference op 11 september. ANVR-voorzitter Frank Oostdam verzorgt de uitreiking.

De verkiezing 'Corporate Travel Professional 2017' wordt gesponsord door MobileXpense

De vakjury, bestaande uit vertegenwoordigers van American Express Global Corporate Payments, BCD Travel, British Airways, KLM, MobileXpense, NS International en Singapore Airlines, heeft de inzendingen geëvalueerd en een selectie gemaakt. De geselecteerde kandidaten hebben persoonlijk bericht ontvangen over hun nominatie.

Copyright Reismedia BV 2018