Munckhof twee jaar langer travelpartner van CBS

6 december 2019 | Door: 
onze redactie

VENLO - Munckhof heeft opnieuw de aanbesteding gewonnen voor het verzorgen van de buitenlandse dienstreizen voor het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De opdracht houdt in dat Munckhof de organisatie van internationale dienstreizen en incidenteel groepsreizen volledig verzorgt.

Air France moet ook vrijdag veel vluchten schrappen door staking

5 december 2019 | Door: 
Neal Luitwieler

PARIJS - Air France en andere in Frankrijk actieve maatschappijen moeten ook vrijdag veel vluchten annuleren door de staking bij de Franse luchtverkeersleiding. Luchtvaartautoriteit DGAC heeft hen verzocht om het vluchtschema met 20 procent uit te dunnen.

Turkish Airlines start vluchten naar Rovaniemi

5 december 2019 | Door: 
Floor van der Maden

ISTANBUL - Rovaniemi, een van de belangrijkste locaties om het noorderlicht te zien, is de nieuwste toevoeging aan het vluchtnetwerk van Turkish Airlines. Rovaniemi is de tweede bestemming in Finland waar de Turkse luchtvaartmaatschappij naar toe vliegt.

Geen plek op Schiphol voor voetbalcharters EK2020

5 december 2019 | Door: 
Klaas-Jan van Woerkom

SCHIPHOL - Er is geen plek voor chartervluchten vol voetbalsupporters, die volgend jaar gebruik willen maken van Schiphol voor het EK2020. Het toernooi wordt voor het eerst in twaalf verschillende landen georganiseerd, waaronder Nederland. 

Djordy Giesbers nieuwe Sales-Account Manager Vuelandia

5 december 2019 | Door: 
Floor van der Maden

SCHIPHOL - Djordy Giesbers is aan de slag gegaan als Sales-Account Manager bij consolidator en technologiebedrijf Vuelandia. Giesbers was in het verleden werkzaam bij ABN-AMRO, Travelpro, TravMagazine en VCK Travel.

Kleine groei in vraag naar vliegtickets in oktober

5 december 2019 | Door: 
onze redactie

GENÈVE - De vraag naar vliegtickets is in de maand oktober 2019 gegroeid met 3,4 procent (gemeten in passagierskilometers) ten opzichte van dezelfde maand een jaar eerder. Dat maakte de International Air Transport Association (IATA) woensdag bekend. De groei in oktober was een bescheiden vertraging van de groei van 3,8 procent die werd behaald in september.

video

Seabourn bereidt zich voor op 2020 Alaska & British Columbia

30 november 2019 | Door: 
onze redactie

ROTTERDAM - Aanbieder van ultra luxe cruises, Seabourn, bereidt zich voor op haar terugkeer naar Alaska en British Columbia in 2020. De rederij biedt diverse avontuurlijke reizen aan in Noord-Amerika, waaronder een reeks kortere cruises van zeven dagen.

Voetbalsterren geven veiligheidsinstructies bij Qatar Airways

29 november 2019 | Door: 
Klaas-Jan van Woerkom

DOHA - Qatar Airways heeft een trio voetbalsterren aangetrokken om de nieuwe veiligheidsvideo op te leuken. Spitsen Neymar (Paris Saint Germain) en Robert Lewandowski (Bayern München) geven samen met oud-verdediger Cafu veiligheidsinstructies.

Cabinepersoneel Lufthansa gaat donderdag staken

4 november 2019 | Door: 
onze redactie

FRANKFURT - De Duitse luchtvaartvakbond UFU heeft het cabinepersoneel van Lufthansa opgeroepen actie te gaan voeren om hogere lonen af te dwingen. Leden van de vakbond leggen donderdag dan ook 48 uur lang het werk neer. De directie van de luchtvaartmaatschappij overweegt juridische stappen te nemen om de staking te voorkomen.

Protesten tegen TUI en KLM bij KLM-hoofdkantoor in Suriname

3 november 2019 | Door: 
onze redactie

PARAMARIBO - Ruim 100 mensen hebben zaterdag geprotesteerd bij het KLM-kantoor in Paramaribo. De betogers eisen dat zowel KLM als TUI "niet alles inpikken totdat er niks overblijft voor SLM." TUI en KLM zouden de lokale maatschappij kapotmaken op de route tussen Nederland en Suriname.

Copyright Reismedia BV 2019