Succesvol Guangzhou-evenement China Southern

22 februari 2019 | Door: 
onze redactie

UTRECHT - Het evenement dat China Southern Airlines donderdagavond hield om de Chinese metropool Guangzhou (Kanton) onder de aandacht te brengen is succesvol verlopen. Ruim honderd genodigden waren naar het Spoorwegmuseum in Utrecht gekomen om presentaties en een interactieve paneldiscussie bij te wonen.

Disneyland Paris presenteert events 2019

22 februari 2019 | Door: 
Jan Lokhoff

SCHIPHOL – Het wordt dit jaar extra interessant om trips naar Disneyland Paris te verkopen. Niet alleen rijdt de Thalys er naartoe, ook de eventkalender nodig uit. Deze exclusieve events, die een tot vier dagen duren, bieden unieke belevingen, met de touch van Disneyland Paris op het gebied van show en entertainment.

Congresbestemming ANVR in Amsterdam

21 februari 2019 | Door: 
Jan Lokhoff

BAARN – De ANVR verspreidt de uitnodiging van Karnataka Tourism voor een kennismakingsworkshop op woensdag namiddag 27 februari in Hotel Pulitzer in Amsterdam over haar congresbestemming in november dit jaar. Het verkeersbureau sponsort dat congres.

Kras kortingsdagen nog te boeken tot 26 februari

21 februari 2019 | Door: 
Hester Ramaker

SCHIPHOL – Kras is weer met de kortingsdagen gestart. De actie duurt in totaal een week en loopt nog tot 26 februari. Meer dan 1900 vakanties zijn in de aanbieding met kortingen tot 200 euro per persoon. 

TUI test gidstour met stereoscopische brillen op Mallorca

20 februari 2019 | Door: 
Hester Ramaker

RIJSWIJK – Misschien lopen er straks geen gidsen meer door de straten die met opgestoken paraplu’s een herkenningspunt zijn voor toeristen. Bij TUI experimenteren ze namelijk met augmented reality. Door het gebruiken van een bijzondere bril kunnen reizigers op individuele basis steden en andere plaatsen verkennen tijdens hun verblijf. De eerste test is gestart op Mallorca. 

Austrian Airlines vaker van Amsterdam naar Wenen

20 februari 2019 | Door: 
Niek Vernooij

WENEN - Austrian Airlines gaat vaker vliegen tussen Amsterdam en Wenen. Met ingang van 1 mei wordt de vliegfrequentie opgevoerd met één dagelijkse vlucht. In totaal vliegt het Oostenrijkse dochterbedrijf van Lufthansa Group daarmee 34 keer per week tussen beide hoofdsteden.

video

Verhuurbedrijf Hertz heeft nu 'eigen' vliegtuig

19 februari 2019 | Door: 
Neal Luitwieler

DÜSSELDORF - Om haar honderdste verjaardag te vieren heeft Hertz een Eurowings Airbus A320 van haar kleuren laten voorzien. Het toestel is niet te huur voor een weekendje weg of een verhuizing, maar blijft voor de Duitse budgetmaatschappij vliegen.

Riksja Travel komt met korte documentaire over CO2-compensatie

31 januari 2019 | Door: 
Hester Ramaker

SCHIPHOL - Reisorganisatie Riksja Travel brengt vandaag de documentair ‘Surviving the smoke’ uit, waarmee ze wil laten zien dat reizen ook een positieve invloed kan hebben op de wereld.

Curaçao nu ook op Google Street View

10 december 2018 | Door: 
Reismedia / ANP

WILLEMSTAD - Het eiland Curaçao staat sinds maandag op Google Street View. Dat is te danken aan de samenwerking tussen Google en het Curaçao Toeristen Bureau.

KLM lanceert spraakgestuurde diensten op Google Home

24 oktober 2018 | Door: 
Onze redactie

AMSTELVEEN - Google verkoopt vanaf vandaag de slimme Home-luidspreker in Nederland. KLM is er als de kippen bij en lanceert vier spraakgestuurde diensten via dit apparaat, zoals een reisplanner die adviseert wanneer je naar Schiphol moet vertrekken en een soort bestemmingsadviseur.

Copyright Reismedia BV 2019