Broadway aan boord en meer nieuwe cruise-entertainment concepten

22 oktober 2018 | Door: 
Onze redactie

SCHIPHOL - Als het gaat om glitter & glamour, dan is een cruise de nieuwe ster aan het vakantiefirmament. In deze laatste week van de #ChooseCruise oktober maand alles over de allernieuwste entertainmentconcepten aan boord van cruiseschepen. Een aspect van een cruisevakantie waar geen resort aan de wal aan kan tippen.

Riksja Travel organiseert allereerste klimaatneutrale reisevent

22 oktober 2018 | Door: 
Onze redactie

SCHIPHOL – Op 11 november organiseert reisorganisatie Riksja Travel voor het vierde jaar op rij het Riksja Reisevent. Deze editie is uniek aangezien de CO2-uitstoot van het gehele evenement – inclusief de uitstoot van de reizen van de bezoekers – gecompenseerd zal worden. Hiermee is de organisatie de eerste in de reisbranche.

KLM Cityhopper introduceert nieuwe maaltijdservice in Business Class

22 oktober 2018 | Door: 
Onze redactie

AMSTELVEEN - KLM Cityhopper introduceert een vernieuwde maaltijdservice in Business Class. Reizigers in deze klasse krijgen vanaf 28 oktober, bij de ingang van het winterseizoen, een anders gevormde maaltijdbox met meer eten en een luxere uitstraling.

Vanaf 27 juli geen vluchten meer tussen Schiphol en Milaan Linate

22 oktober 2018 | Door: 
Neal Luitwieler

SCHIPHOL - Vanaf 27 juli wordt er niet meer naar Milaan Linate Airport gevlogen. De Italiaanse luchthaven gaat dan drie maanden dicht voor onderhoud aan de enige startbaan.

Royal Jordanian nog vaker met Dreamliner naar Schiphol

21 oktober 2018 | Door: 
Klaas-Jan van Woerkom

SCHIPHOL - Royal Jordanian Airlines zet nóg vaker dan gepland de Boeing 787-8 Dreamliner in naar Schiphol. Vrijdag arriveerde de eerste van negen vluchten waarop het type dit najaar wordt ingezet. “De vlucht was compleet volgeboekt”, aldus Sales Manager Pekka Smit.

Nieuwe luchthaven Istanbul ondergaat vuurdoop

20 oktober 2018 | Door: 
Klaas-Jan van Woerkom

ISTANBUL - De nieuwe luchthaven van Istanbul heeft de laatste test succesvol doorstaan. Met drie vliegtuigen en drieduizend figuranten werden de afgelopen week praktijkproeven gehouden, om de operationele gereedheid van de megaluchthaven te testen.

Overig nieuws

Grote verbouwing Charleroi Airport voor meer comfort

18 oktober 2018 | Door: 
Neal Luitwieler

CHARLEROI - Charleroi Airport is momenteel niet heel geliefd bij passagiers, maar door een grote verbouwing moet daar op termijn verandering in komen. De werkzaamheden aan terminal 1 zijn deze maand van start gegaan en worden naar verwachting in januari 2020 afgerond.

KLM laat passagiers dansen met koala's en zeeleeuwen

17 oktober 2018 | Door: 
Onze redactie

SCHIPHOL - KLM heeft weer iets nieuws bedacht om het wachten op de luchthaven 'leuker' te maken. Wie op zijn telefoon naar KLM gaat op Facebook Messenger, kan onder het kopje 'Entertainment' nu op 'Tune into your Travel' klikken. Dan zie je via je camera onder andere dansende koala’s, zeeleeuwen en wuivende palmbomen om je heen.

Garuda Indonesia verlaagt prijzen voor stoelreservering

17 oktober 2018 | Door: 
Neal Luitwieler

JAKARTA - Garuda Indonesia halveert bijna de tarieven voor stoelreservering in Economy Class. Op vluchten van langer dan 3 uur kost een reguliere stoel reserveren voortaan 18 euro voor passagiers met een ticket in de klasse Q/T/V, en 35 euro in de overige boekingsklassen.

American Airlines ook vanaf New York LaGuardia naar Aruba

3 oktober 2018 | Door: 
Niek Vernooij

ORANJESTAD - American Airlines breidt het vluchtaanbod naar Aruba uit met vluchten vanaf New York LaGuardia. Met ingang van 8 juni 2019 vindt een wekelijkse vlucht plaats op de nieuwe route. Daarmee vliegt American Airlines vanaf zes bestemmingen naar het Caribische eiland.

Win een verblijf in het paradijs bij Travel Impressions!

26 september 2018 | Door: 
Onze redactie

SCHIPHOL – Maak kans op de Soneva Experience! Boek nu bij Travel Impressions een verblijf voor je klant in Soneva Fushi of Soneva Jani op de Malediven of in Soneva Kri in Thailand en beleef vervolgens zelf 7 nachten lang in een van de prachtige resorts.

Jacomien Dijkstra nieuwe SVP Transformation Office KLM

22 september 2018 | Door: 
onze redactie

AMSTELVEEN - Jacomien Dijkstra is met ingang van 15 november 2018 benoemd tot senior vice-president (SVP) Transformation Office bij KLM. Zij volgt hiermee Jappe Blaauw op die op 1 september KLM verliet.

video

Jarig British Airways verrast 99-jarige met vlucht

25 augustus 2018 | Door: 
Niek Vernooij

LONDEN - British Airways viert zaterdag haar 99ste verjaardag. Om dat te vieren heeft de maatschappij een 99-jarige dame getrakteerd op een First Class-vlucht naar haar familie in Belfast.

Korean Air met nieuwe Business Class naar Schiphol

10 augustus 2018 | Door: 
Klaas-Jan van Woerkom

SCHIPHOL - Korean Air voorziet haar vloot geleidelijk van een nieuwe Business Class. De zogeheten Prestige Suites zijn deze zomer beschikbaar om sommige vluchten tussen Schiphol en Seoul. Luchtvaartnieuws Magazine nam een kijkje aan boord.

LEGO-figuurtjes schitteren in nieuwe veiligheidsvideo Turkish Airlines

2 augustus 2018 | Door: 
Klaas-Jan van Woerkom

ISTANBUL - Steeds meer luchtvaartmaatschappijen trekken al hun creativiteit uit de kast om met originele veiligheidsvideo’s te komen. Turkish Airlines heeft voor de nieuwste instructievideo een cast van LEGO-poppetjes aangetrokken om de regels uit te leggen.

Luchthaven Saba vier weken dicht voor onderhoud

30 juli 2018 | Door: 
Klaas-Jan van Woerkom

THE BOTTOM - De kleine luchthaven van het Antilliaanse eiland Saba gaat vier weken dicht voor groot onderhoud. Reizigers zijn daardoor aangewezen op de ferry-verbindingen met Sint Maarten. Juancho E. Yrausquin Airport heeft één van de kortste start- en landingsbanen ter wereld.

Copyright Reismedia BV 2018