Eindhoven Airport: bijna een derde meer passagiers

21 juli 2017 | Door: 
onze redactie

EINDHOVEN - Het aantal passagiers dat gebruikmaakt van Eindhoven Airport is in de eerste helft van 2017 explosief gestegen. In totaal verwelkomde de regionale luchthaven 2.675.000 passagiers, een toename van 32 procent over dezelfde periode vorig jaar.

Travel Trend roept VX Hesseplaats uit tot Bestseller van de Maand

21 juli 2017 | Door: 
Roos Jansen

DRIEBERGEN – VakantieXperts Hesseplaats mag de titel ‘Bestseller van de Maand’ dragen. Travel Trend verkoos de Rotterdamse VX vanwege de vele gemaakte Travel Trend-boekingen. Er werden vooral veel reizen naar Azië geboekt, maar ook naar Mexico, Canada en de Galápagos Eilanden.

Update TUI en Corendon: vluchten zaterdag naar Kos gaan door

21 juli 2017 | Door: 
Roos Jansen

DRIEBERGEN – Er wordt dit weekend gewoon gevlogen naar het Griekse eiland Kos, melden zowel TUI als Corendon. Wel zijn twee hotels van TUI zodanig beschadigd dat zij enkele dagen dicht zullen zijn. Ook een hotel in het portfolio van Thomas Cook is voorlopig dicht. Corendon probeert vakanties naar Kos en Bodrum om te boeken, indien vakantiegangers echt niet meer willen. Het gaat om vakantiegangers die aankomende week naar het Griekse eiland vertrekken, dat flink beschadigd is geraakt door de aardbeving. In Bodrum is de schade minder, maar Corendon bekijkt ook hier of omboeken mogelijk is voor vakantiegangers die dat willen.

Win een studiereis naar Costa Rica!

21 juli 2017 | Door: 
Roos Jansen

DRIEBERGEN – Altijd al de jungles van Costa Rica willen ontdekken? Vanaf vandaag ben je een stapje dichterbij, dankzij de actie van Travel Trend. Je kunt namelijk een individuele studiereis naar Costa Rica winnen, inclusief vliegtickets van KLM.

Europese vakantiebestemmingen: zonnig, onweer en bosbranden

21 juli 2017 | Door: 
onze redactie

DRIEBERGEN - In Zuid-Europa is het aanhoudend heet en droog. Hierdoor zijn in landen als Italië en Kroatië al diverse bosbranden uitgebroken. Komende dagen blijft het daar tropisch en zonnig. De kans op onweer neemt toe, net als in Midden-Europa. Hier wordt de kortstondige hitte van de afgelopen dagen verdreven, maar met 25-28 graden is het nog steeds zomers warm.

ANVR publiceert overzicht bagagekosten

21 juli 2017 | Door: 
Roos Jansen

DRIEBERGEN – Vliegbagagekosten zijn voor passagiers niet altijd even duidelijk. Daarom heeft de ANVR op haar website alle bagagekosten en bagagevoorwaarden van luchtvaartmaatschappijen op een rij gezet. Op www.anvr.nl/vervoersvoorwaarden lees je alle voorwaarden voor zowel handbagage als ruimbagage. Tevens is er doorgelinkt naar de bagagekosten per luchtvaartmaatschappij.

Overig nieuws

Qatar Airways viert Skytrax-award met voordelige vliegtickets

14 juli 2017 | Door: 
onze redactie

DRIEBERGEN – Qatar Airways viert het winnen van de Skytrax-award voor ‘World’s Best Airline’ met voordelige ticketprijzen naar populaire vakantiebestemmingen binnen het vliegnetwerk, zoals Jakarta, Bangkok, Denpasar, Colombo en Johannesburg. De actie is onderdeel van de wereldwijde campagne ‘Fly with the World’s Best Airline’ die deze week van start is gegaan en geldt voor vluchten tot 10 december 2017. Deze speciale tickets kunnen tot 19 juli 2017 geboekt worden.

KLM winnaar Airline Strategy Award

12 juli 2017 | Door: 
onze redactie

AMSTELVEEN - KLM is tijdens de Airline Strategy Awards in Londen uitgeroepen tot beste Europese luchtvaartmaatschappij in digitale marketing en social media. De verkiezing wordt gehouden door Airline Business Magazine.

Carolina van der Spoel verruilt Austrian Airlines voor Lufthansa

11 juli 2017 | Door: 
Roos Jansen

DRIEBERGEN – Carolina van der Spoel verlaat haar positie als marketing manager Nederland bij Austrian Airlines en maakt de overstap naar Lufthansa. Daar gaat zij vanaf volgende maand aan de slag.
 

Aer Lingus zeventig jaar actief op Schiphol

7 juli 2017 | Door: 
onze redactie

SCHIPHOL - Het is vrijdag precies zeventig jaar geleden dat Aer Lingus voor het eerst van Dublin naar Amsterdam vloog. In 1947 voerde de Ierse luchtvaartmaatschappij twee vluchten per week uit op de route met een Douglas DC-3 met 25 stoelen.

Astrid Salas aan de slag bij hotel De L'Europe Amsterdam

7 juli 2017 | Door: 
onze redactie

DRIEBERGEN – Hotel De L'Europe in Amsterdam heeft Astrid Salas aangesteld als Director of Sales & Marketing. Salas was tot voor kort werkzaam als Country Manager Nederland bij Aeromexico.

Oman Air breidt regionaal team in Europa uit

7 juli 2017 | Door: 
onze redactie

DRIEBERGEN – Het regionale team in Europa van Oman Air heeft er een nieuw gezicht bij. Niels Roede (24) gaat zich bezighouden met de uitbouw en ontwikkeling van Ecommerce binnen Europa.

videobeelden

Britse beroemdheden in veiligheidsvideo British Airways

18 juli 2017 | Door: 
onze redactie

LONDEN - Talloze Britse beroemdheden maken hun opwachting in een speciale veiligheidsvideo van British Airways. Namen als Rowan Atkinson, Gordon Ramsay en Sir Ian McKellen leenden zich voor de instructiefilm, die tevens bedoeld is om geld in te zamelen voor het goede doel.

KLM breidt persoonlijke maaltijdservice uit naar Bangkok

14 juli 2017 | Door: 
onze redactie

SCHIPHOL - KLM breidt de speciale maaltijdservice ‘Anytime for You’ uit. De optie, waarbij World Business Class-passagiers zelf bepalen wat en wanneer zij eten, werd deze week geïntroduceerd richting Johannesburg. Eind oktober komt daar Bangkok bij.

Copyright Reismedia BV 2017