Oostenrijk versoepelt als eerste Europese land coronamaatregelen

6 april 2020 | Door: 
Dominique Boulan

WENEN - Oostenrijk gaat de strenge coronamaatregelen afzwakken, zo meldt de NOS. Kleine winkels en parken worden na Pasen weer geopend. Hiermee is Oostenrijk het eerste Europese land dat de strenge maatregelen versoepelt.

ANVR en Transavia beantwoorden vragen touroperators

6 april 2020 | Door: 
Marieke van de Crommenacker

BAARN – Naar aanleiding van de vele vragen van touroperators heeft een kleine delegatie van ANVR-touroperators overleg gevoerd met Transavia. De ANVR deelde de  hoofdlijnen van hetgeen dat hier is besproken.

Travelling without moving: een virtuele citytrip door Hannover

6 april 2020 | Door: 
Dominique Boulan

HANNOVER - Nu de toeristensector zwaar getroffen wordt door het coronavirus komen steeds meer reisorganisaties en verkeersbureau met virtuele campagnes die het toch mogelijk maken verschillende bestemmingen te ontdekken. Met de campagne "Travelling Without Moving" geeft Hannover de mogelijkheid om een virtuele tour door de stad en omgeving te doen.

Samenwerking tussen Resort Duynzicht en Roompot verlengd

6 april 2020 | Door: 
Dominique Boulan

GOES - Resort Duynzicht en Roompot verlengen hun samenwerking voor de komende jaren, zo laat Roompot weten. Het resort, gelegen in Julianadorp, Noord-Holland, stelt al ruim vier jaar haar luxevilla's beschikbaar ter verhuur aan Roompot.

Vijfde editie ANVR-vragenuurtje deze week op donderdag

6 april 2020 | Door: 
Dominique Boulan

BAARN - De vijfde editie van het ANVR-vragenuurtje over corona zal deze week, vanwege goede vrijdag, niet op vrijdag maar op donderdag 9 april plaatsvinden van 12:00 tot 13:00 uur. Ondanks dat inmiddels al veel corona-vragen van leden zijn beantwoord, blijft de behoefte om vragen te stellen groot, zo meldt de ANVR.

Nog een handjevol vluchten op Eindhoven Airport

6 april 2020 | Door: 
Pim Pauwels

EINDHOVEN - Het aantal bestemmingen dat vanaf Eindhoven Airport wordt aangevlogen slinkt verder, nu ook vluchten van en naar Roemenië zijn opgeschort. Toch blijft de luchthaven open voor passagiersvluchten: deze week houden Wizz Air en Ryanair bestemmingen in Bulgarije, Hongarije en het Verenigd Koninkrijk bereikbaar.

UWV ontvangt al vijftienduizend NOW-aanvragen

6 april 2020 | Door: 
Dominique Boulan

ROTTERDAM - Het is erg druk bij het UWV, dat vandaag om 09:00 uur haar loket voor aanvraag van de Noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid (NOW) opende. Aan het einde van de ochtend had het UWV al vijftienduizend aanvragen ontvangen, zo meldt de NOS.

Ruby Princess mag toch aanleggen in New South Wales

6 april 2020 | Door: 
Dominique Boulan

WOLLONGONG - Cruiseschip Ruby Princess, dat zich al weken in Australische wateren bevindt, mag toch aanleggen in Port Kembla, New South Wales. Op het schip zijn mogelijk honderden van de 1400 bemanningsleden besmet met het coronavirus. Besmette bemanningsleden mogen niet van boord.

Topvacatures

video

Eerste KLM-vlucht uit Sydney onderweg naar Nederland

5 april 2020 | Door: 
onze redactie

SCHIPHOL - De eerste van twee directe repatriëringsvluchten van KLM uit Australië is onderweg naar Nederland. Vlucht KL828 is zondagmiddag om 16.10 uur (lokale tijd) vanuit Sydney Kingsford Smith International Airport vertrokken en landt maandagochtend op Schiphol. Het is de eerste KLM-vlucht vanuit Australië in bijna twintig jaar.

In beeld: KLM-vliegtuigen massaal geparkeerd op Schiphol

1 april 2020 | Door: 
onze redactie

SCHIPHOL - KLM voert nog maar maximaal 10 procent van het normale aantal vluchten uit en moet daarom massaal en langdurig vliegtuigen parkeren op Schiphol. Dat gebeurt niet alleen op de gebruikelijke plaatsen, maar ook aan de pieren en op de Aalsmeerbaan.

Elbers: coronacrisis grootste uitdaging in geschiedenis KLM

27 maart 2020 | Door: 
onze redactie

SCHIPHOL - KLM gaat door een zware storm op dit moment door de gevolgen van het coronavirus. "We bestaan 100 jaar en hebben dit in onze geschiedenis nog niet meegemaakt", vertelt KLM-CEO Pieter Elbers vrijdagavond in gesprek met Richard Quest van CNN.

TUI geeft kijkje in de keuken in hectische tijd

19 maart 2020 | Door: 
onze redactie

RIJSWIJK - Hoe gaat er in deze hectische tijden aan toe op het TUI-hoofdkantoor in Rijswijk? Maaike Claassen van TUI geeft in een vlog een kijkje in de keuken.

Copyright Reismedia BV 2020