Opnieuw problemen door mist op Eindhoven Airport

21 januari 2020 | Door: 
Niek Vernooij

EINDHOVEN - Het vliegverkeer op Eindhoven Airport ligt dinsdag voor de tweede ochtend op rij plat door mist. Vliegtuigen kunnen niet opstijgen en ook landen is niet mogelijk. Diverse vliegtuigen zitten momenteel in de 'holding' boven Eindhoven.

Stakingsdreiging bij Lufthansa voorlopig geweken

20 januari 2020 | Door: 
Niek Vernooij

FRANKFURT - Het cabinepersoneel van Lufthansa staakt voorlopig toch niet. Nadat vakbond UFO afgelopen weekend meldde zich voor te bereiden op nieuwe acties, zijn de plannen van de baan nu Lufthansa heeft aangegeven een nieuw voorstel te willen doen om het loonconflict op te lossen.

Eerste Nightjet gearriveerd in Brussel

20 januari 2020 | Door: 
Neal Luitwieler

BRUSSEL - De Oostenrijkse Spoorwegen (ÖBB) hebben de nieuwe nachttreinverbinding tussen Brussel en Oostenrijk geopend. De eerste trein arriveerde maandagochtend op station Brussel-Zuid. Eind dit jaar volgt een verbinding met Amsterdam.

Corendon reikt Hotel of the Year Awards uit

20 januari 2020 | Door: 
Floor van der Maden

LIJNDEN – Op 16 januari heeft Corendon haar 'Corendon Hotel of the Year Awards' uitgereikt. Het evenement vond plaats in de Skybar van het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp. Jaarlijks bekroont Corendon haar beste accommodaties met awards in verschillende categorieën, gebaseerd op klantbeoordelingen en reviews uit 2019.

Onderzoek: 38 procent Nederlanders wil groei Schiphol

20 januari 2020 | Door: 
Onze redactie

SCHIPHOL - In totaal 38 procent van de Nederlanders wil dat Schiphol verder groeit. 39 procent wil dat de luchthaven op de huidige omvang blijft, 20 procent wil een vermindering van het aantal vluchten en de overige 3 procent wil dat het aantal vluchten naar nul wordt afgebouwd. Dat blijkt uit onderzoek van Maurice de Hond.

BTMConference verhuist in 2020 naar Expo Haarlemmermeer

19 januari 2020 | Door: 
onze redactie

SCHIPHOL - De jaarlijkse Business Travel & Mobility Conference verhuist in 2020 van Claus Event Center in Hoofddorp naar Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Volgens organisatoren Carla van den Berg en Rob Somsen is er meer ruimte nodig en die ruimte is op de nieuwe locatie volop aanwezig. De datum voor het evenement is 28 september 2020.

video

Geen overlevenden bij crash Oekraïense Boeing 737 in Iran

8 januari 2020 | Door: 
Niek Vernooij

TEHERAN - Een Boeing 737-800 van Ukraine International is woensdagochtend verongelukt in Iran. Daarbij zijn alle inzittenden om het leven gekomen. Het toestel, met 176 inzittenden, was kort ervoor opgestegen vanaf Imam Khomeini International Airport bij Teheran.

MSC Cruises lanceert 'The Sea at Its Most' reclamecampagne

6 januari 2020 | Door: 
Floor van der Maden

HOOFDDORP - Met de nieuwe merkcampagne 'The Sea at Its Most' viert MSC Cruises de elementen van de zee, met daarbij de nadruk op cruisen met MSC naar nieuwe kusten en landen.

The Royal Atlantis Residences Dubai eind 2020 open

27 december 2019 | Door: 
Floor van der Maden

DUBAI – Na de lancering van de Atlantis in 2008 zal eind 2020 ook de Royal Atlantis Resort & Residences klaar zijn om zijn deuren te openen op de Palm in Dubai. Dit is ruim voor de geplande openingsdatum en net op tijd voor de start van de Wereldexpo op 20 oktober 2020 in Dubai.

KLM zet jubileumjaar 2019 op beeld

21 december 2019 | Door: 
onze redactie

AMSTELVEEN - KLM heeft het jaar waarin ze de leeftijd van 100 bereikte samengevat in een videoboodschap. De maatschappij vierde op 7 oktober haar 100ste verjaardag en nodigde, in totaal, 65.000 mensen uit op haar feest op Schiphol-Oost.

Copyright Reismedia BV 2020