LOT Polish Airlines non-stop van Warschau naar Singapore

17 november 2017 | Door: 
Niek Vernooij

WARSCHAU - LOT Polish Airlines breidt het routenetwerk in het Verre Oosten uit met Singapore. Met ingang van mei 2018 vliegt de Poolse maatschappij drie tot vier keer per week vanaf thuisbasis Warschau naar de stadstaat in Zuidoost-Azië.

Celebrity Cruises kondigt nieuw schip aan voor Galapagoseilanden

17 november 2017 | Door: 
Roos Jansen

DRIEBERGEN - Celebrity Cruises kondigt een nieuw schip aan, speciaal ontworpen voor cruises in de Galapagoseilanden. Het schip, genaamd Celebrity Flora, biedt ruimte aan maximaal honderd gasten en zal zonder anker overal kunnen vastleggen om de zeebodem op geen enkele manier te schaden.

Mongolië, Kyrgyzstan en Benin debuteren op Vakantiebeurs

17 november 2017 | Door: 
Roos Jansen

DRIEBERGEN - Mongolië, Kyrgyzstan en Benin staan in januari voor het eerst op de Vakantiebeurs, die plaatsvindt van 10 tot en met 14 januari in de Jaarbeurs Utrecht.

TUI brengt cheque naar 2500ste Facebook-lid

17 november 2017 | Door: 
Roos Jansen

DRIEBERGEN - TUI bereikte afgelopen week een kleine mijlpaal, door 2.500 leden te bereiken op de Facebookpagina Sales Team TUI Nederland. Het 2.500ste Facebook-lid werd verrast met een groots gebaar. Jolanda Legters (Your Travel) kreeg namelijk een cheque ter waarde van 2.500 duppies aangereikt.

Seattle nieuwe Amerikaanse bestemming voor Aer Lingus

17 november 2017 | Door: 
Niek Vernooij

DUBLIN - Aer Lingus gaat door met het uitbreiden van het aantal transatlantische routes. Vanaf 18 mei 2018 wordt Seattle in de staat Washington als nieuwe Amerikaanse bestemming aan het routenetwerk toegevoegd.

EasyJet wijzigt bagagebeleid

17 november 2017 | Door: 
Ricardo van Voorst

LUTON - Easyjet verandert haar bagagebeleid. Zo kunnen passagiers voor negen pond een stuk bagage meenemen van 15 kilo. Daarnaast is het standaardgewicht van 20 kilo verhoogd naar 23 kilo. Door deze aanpassing denkt de luchtvaartmaatschappij haar klanten beter tevreden te stellen.

Overig nieuws

Martinhal-oprichter Chitra Stern sleept award in de wacht

7 november 2017 | Door: 
Roos Jansen

DRIEBERGEN - The Family Travel Association heeft Chitra Stern, oprichter en boardmember van Martinhal Family Hotels & Resorts, uitgeroepen tot The Family Travel Association - Person of the Year 2017. “Deze award wordt toegekend aan diegene uit de familie-reisbranche die de missie van de associatie “het inspireren van families om op reis te gaan” het beste uitdraagt en samen met de associatie het reizen voor gezinnen vanuit de hele wereld toegankelijker maakt.”

Airtrade koppelt reserveringssystemen via de ‘Airtrade Hub’

6 november 2017 | Door: 
onze redactie

HAARLEM - De Nederlandse organisatie Airtrade heeft een Hub ontwikkeld waarmee content van General Distribution Systems (Amadeus, Sabre en TravelPort), het AER Consolidator netwerk, Aggregators en luchtvaartmaatschappijen (NDC) wordt samengebracht.

Marketing Manager Brussels Airlines slachtoffer aanslag New York

5 november 2017 | Door: 
onze redactie

BRUSSEL - Marketing Manager Marion Van Reeth (54) van Brussels Airlines en haar echtgenoot zijn beiden raakten zwaargewond geraakt toen de Oezbeekse terrorist Sayfullo Saipov dinsdag met een auto anderhalve kilometer over het fietspad langs de Hudson River reed. Beiden liggen in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Weeze voor het eerst verbonden met Israël

1 november 2017 | Door: 
Klaas-Jan van Woerkom

WEEZE - Grensluchthaven Weeze is vanaf nu rechtstreeks verbonden met Israël. De eerste vlucht van Ryanair tussen Eilat (Ovda) en Weeze Airport, die nagenoeg was volgeboekt, werd feestelijk verwelkomd op de Duitse luchthaven.

Norwegian: extra vluchten naar poolcirkel om noorderlicht

25 oktober 2017 | Door: 
Marilot Molewijk

LONDEN - Norwegian verhoogt deze winter haar capaciteit op routes van Londen Gatwick naar bestemmingen rond de poolcirkel. Deze extra vluchten worden toegevoegd om Britse passagiers de kans te bieden het noorderlicht te zien.

Schiphol vanaf december beter bereikbaar per bus

18 oktober 2017 | Door: 
Klaas-Jan van Woerkom

SCHIPHOL - Luchthaven Schiphol is vanaf 10 december beter bereikbaar per bus. In de nieuwe dienstregeling zijn extra verbindingen opgenomen, waardoor passagiers worden aangemoedigd het openbaar vervoer te gebruiken.

videobeelden

VIDEO: Singapore Airlines wil weer koploper worden met splinternieuw boordproduct

2 november 2017 | Door: 
Klaas-Jan van Woerkom

SINGAPORE - Singapore Airlines steekt 850 miljoen dollar in een compleet nieuw interieur voor de vloot Airbus A380’s. Hoogtepunt in de toestellen vormen zes zeer exclusieve suites, waarbij elke passagier een aparte cabine heeft met een comfortabele stoel en een separaat bed.

VIDEO: Sneller instappen op Schiphol door slimme aviobrug

17 oktober 2017 | Door: 
Klaas-Jan van Woerkom

SCHIPHOL - Luchthaven Schiphol wil het boardingproces versnellen door het gebruik van slimme aviobruggen. Op dit moment worden proeven gedaan waarbij sterk geautomatiseerde loopbruggen ervoor zorgen dat het vliegtuig binnen een minuut ‘aan de gate staat.’

Copyright Reismedia BV 2017