Keynote

Informatie over de Keynote sprekers en de paneldiscussie worden zo snel mogelijk toegevoegd.

Marijke Poppink

Thema: Ronde tafel Corporate Travel Professional

Korte Omschrijving

Marijke Poppink nodigt collega Travel Managers uit voor een (besloten) bijeenkomst om Travel Managers de gelegenheid te geven met elkaar in gesprek te gaan om echt inhoudelijk te discussieren over de belangrijkste thema’s die hen bezighouden. Toegang tot deze sessie is uitsluitend voor Corporate Travel Managers/Buyers op uitnodiging en inschrijving vooraf is vereist.

Over Marijke Poppink

Marijke Poppink is een professional op het gebied van zakenreizen. Met ruime ervaring in de branche ondermeer als business travel consultant bij BCD Travel en Carlson Wagon Lits Travel, en als Travel manager bij Elsevier/RELX groep.

In 2010 heeft zij de European Travel Buyers Award gewonnen voor 'Best Technology used in a Travel Program' met een online aanvraag- en boeking-tool die zij samen met Amadeus en Skyweb op maat heeft gemaakt voor toepassing binnen Elsevier. De laatste jaren heeft zij zich gespecialiseerd in het implementeren van online booking tools als Amadeus e-Travel, Concur en Egencia en heeft een grote affiniteit met en interesse voor nieuwe technologieen zoals Block chain, AI, Machine Learning en de mogelijkheden die deze bieden in de toekomst.

Copyright Reismedia BV 2018