Reisbizz reclame block mobiel onder 1ste 5 berichten

Nieuws van Partners

Slimme suggestie voor Vaderdag

Even iets anders dan aftershave of sokken? We hebben een slimme suggestie voor je! Geef vader 12 maanden lang elke dag onbeperkt Luchtvaart- en Zakenreisnieuws online en in print! Tijdelijk* 2 maanden gratis. Klik hier voor het Vaderdag cadeau.

*Aanbod geldt tot 30 juni.

Beleef nu zelf de F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Boek een volledig verzorgde reis met TUI naar de laatste F1 race van het seizoen op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi. Het circuit waarop, onder meer, Max Verstappen acte de présence geeft kent een totaal van maar liefst 20 bochten en wordt daardoor ook wel het Arabische Monaco genoemd. Prijs vanaf €1299 per/persoon incl. vlucht, hotel en toegang

Boek je zakenreis in de nieuwe online bookingtool van e-Business Travel

In onze online bookingtool kun je vluchten, hotels, een auto of trein snel en eenvoudig zelf boeken. Je hebt er toegang tot een wereldwijd aanbod van reisproducten. Wij kijken desgewenst mee of je de goedkoopste en meest efficiënte keuze hebt gemaakt. Vraag ons om een demo!

Video

Roger Federer en Robert De Niro in de nieuwste campagnevideo van Switzerland Tourism

5 mei 2021 | Door: 
Lonneke de Hoog

LONDEN - Het Zwitserse toerismebureau zet alle zeilen bij om het toerisme in het land weer terug te brengen. In een korte, toeristische reclamevideo zet Zwitserland tennisprof Roger Federer en Hollywood-acteur Robert De Niro in ter publiciteit voor het land. Federer is onlangs benoemd tot de nieuwe ambassadeur van Switzerland Tourism.

Transavia vliegt voor het eerst in maanden weer vanaf Rotterdam Airport

22 april 2021 | Door: 
onze redactie

ROTTERDAM - Na een onderbreking van enkele maanden door alle reisrestricties, voert Transavia vanaf vandaag weer lijnvluchten uit vanaf Rotterdam The Hague Airport. Vlucht HV5203 naar het Portugese Faro had donderdagochtend de primeur.

Corendon bedankt haar klanten vanaf vliegtuigvleugel

16 april 2021 | Door: 
Bibi Mol

LIJNDEN - Corendon bedankt haar klanten vrijdag via een bijzondere video die op social media wordt gedeeld en een brief die in landelijke kranten is geplaatst. In de boodschap moet duidelijk worden dat de reisorganisatie het geduld en vertrouwen van alle vakantiegangers waardeert.

WestJet 787

SCHIPHOL - De Canadese KLM-partner WestJet komt naar Schiphol toe: de maatschappij start op 5 augustus een lijndienst tussen Calgary en de Nederlandse luchthaven. Op Schiphol kunnen de passagiers overstappen op KLM-vluchten verder Europa in.

FRANKFURT - Lufthansa heeft een verrassende nieuwe bestemming aangekondigd: Victoria Falls in Zimbabwe. De toeristische trekpleister wordt met ingang van het zomerseizoen van 2022 drie keer per week aangevlogen vanaf thuisbasis Frankfurt.

Emirates cabin crew

SCHIPHOL - Emirates stapt per 1 juli voor de verkoop van tickets over op NDC, maar dat levert hoofdbrekens op voor reisagenten. Volgens de ANVR is het amper mogelijk om op deze wijze boekingen te maken en ontstaat daardoor een ongelijk speelveld. “Agenten worden onvoldoende in staat gesteld om aan te sluiten op de NDC van Emirates.”

DEN HAAG – Op advies van het RIVM heeft de minister van VWS besloten een vijftal landen als zeer hoogrisicogebied te bestempelen. Vanwege de zorgwekkende deltavariant (de Indiase variant) van het coronavirus die rondgaat, is voor terugkeer in Nederland vanuit het Verenigd Koninkrijk, Bangladesh, Pakistan, Myanmar en Nepal een quarantaineplicht ingevoerd.

JOURE - Als één van de laatste nog niet aangesloten VakantieXperts kantoren, gaat ook VX Matador verder als aandeelhouder van de Dutch Travel Alliance (DTA). Begin deze maand sloten dertien VX kantoren zich al aan bij DTA. Volgens DTA-voorzitter Erik van der Waard is “de cirkel rond”.

Coronacrisis doet ook Stobart Air de das om

12 juni 2021 | Door: 
Klaas-Jan van Woerkom

LONDEN - Nadat eerder Air Antwerp al het loodje legde vanwege de coronacrisis heeft nu ook het Ierse Stobart Air alle vluchten gestaakt. Al voordat de luchtvaartmarkt inzakte had de luchtvaartmaatschappij het moeilijk, onder andere door het om vallen van Flybe.

Sinds maart 2020 half miljoen vluchten minder

12 juni 2021 | Door: 
onze redactie

SCHIPHOL - Sinds de uitbraak van het coronavirus in Nederland zijn er van en naar Nederland zo'n 487.000 minder vluchten uitgevoerd. Dat blijkt uit cijfers van de Europese luchtverkeersleider Eurocontrol die zaterdag zijn gepubliceerd. Ook voor de komende zomer spreekt de organisatie nog over uitdagende tijden.

United Airlines vanaf Schiphol voorlopig alleen naar Newark en Chicago

12 juni 2021 | Door: 
Niek Vernooij

SCHIPHOL - United Airlines vliegt vanaf Schiphol voorlopig alleen naar New York (Newark) en Chicago. De routes naar Washington, Houston en San Francisco blijven vooralsnog opgeschort, meldt Senior Country Manager Rudy Horn van United Airlines in Luchtvaartnieuws Magazine.

Poll

Ja
95% (19 stemmen)
Nee
5% (1 stem)
Geen mening
0% (0 stemmen)
Totaal aantal stemmen: 20

Partners van ReisBizz

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Topvacatures

Overig nieuws

Overig nieuws

Toerisme op Aruba in de lift dankzij herstelstrategie

14 juni 2021 | Door: 
onze redactie

ORANJESTAD - Voor twee maanden op rij verwelkomt Aruba twintig procent meer bezoekers dan maanden ervoor. Geruime tijd werkt het eiland aan een herstelstrategie waardoor toeristen eerder hun weg terug konden vinden naar het “One happy island”.

Malta kleurt als eerste Europese bestemming groen

14 juni 2021 | Door: 
onze redactie

HOOFDDORP – Malta is sinds afgelopen vrijdag de eerste bestemming die door het ministerie van Buitenlandse Zaken groen is gekleurd. Wel gelden er nog testverplichtingen voor reizigers ouder dan vijf jaar. Voor aankomst op Malta moeten Nederlandse reizigers een negatieve PCR-test kunnen laten zien, die niet ouder is dan 72 uur.

Transavia heeft voor een dagje nieuwe (en jonge) topman

12 juni 2021 | Door: 
Klaas-Jan van Woerkom

SCHIPHOL – Transavia had deze week voor één dag een nieuwe topman. CEO Marcel de Nooijer stond zijn stoel af aan de 16-jarige Micha, in het kader van het initiatief JINC Baas van Morgen. Daaraan deden 550 kleine en grote bedrijven mee.

Holland America Line wijzigt zomer 2021 Europa cruiseschema

11 juni 2021 | Door: 
onze redactie

SEATTLE – Holland America Line werkt aan de gefaseerde hervatting van cruises. Toch annuleert de maatschappij de rest van de zomer 2021 Europese afvaarten van de Volendam en de Nieuw Statendam. Het cruiseseizoen van het nieuwe schip Rotterdam wordt verschoven.

Tunesië vaccineert personeel uit toeristische sector

9 juni 2021 | Door: 
onze redactie

TUNIS - Tunesië zet de vaccinatiecampagne voor medewerkers uit de toeristische sector voort. Hiermee mikt het land op een “bijna normaal verloop” van het toeristenseizoen van 2021. Zeven vaccinatiecentra in Tunesië zijn opgericht om het personeel in de toeristische sector te vaccineren.

Nu ook COVID Sneltestpunt bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam

8 juni 2021 | Door: 
Natasja Hoogstede

AMSTERDAM - In samenwerking met COVID Sneltestpunt heeft The Grand in Amsterdam een COVID-19 testpunt geopend in één van de Canal House suites van het hotel. Sinds 12 april was het al mogelijk om hier een antigeen sneltesten uit te laten voeren. Voortaan is het dus ook mogelijk om een afspraak in te plannen voor een PCR-sneltest.

Copyright Reismedia BV 2021 - Cookieinstellingen