Reisbizz reclame block mobiel onder 1ste 5 berichten

Nieuws van Partners

Eurostar
Met de trein naar Londen, vanaf €78 retour

In Londen moet je deze zomer minimaal 1 keer zijn geweest! Voor maar € 78 heen en weer naar hartje Londen vanaf Rotterdam Centraal. Wees snel, het aantal goedkope tickets is namelijk beperkt! Je kunt jouw tickets gratis wijzigen tot 7 dagen voor vertrek.

JBL Tune 660NC hoofdtelefoon

Met de Tune 660NC Noise-Cancelling koptelefoon geniet je tot maximaal 44 uur van JBL Pure Bass-geluid en laad daarna razendsnel op. Fast Pair van Google maakt het mogelijk om je JBL Tune 660NC direct te verbinden met je Android-apparaat. Kies de kleur die het best bij je past. Omdat de koptelefoon superlicht en plat opvouwbaar is, kun je deze overal mee naartoe nemen. Prijs €99,99

Happy Summer Sale van MSC Cruises boordevol zomerafvaarten

Is je klant op zoek naar de perfecte zomervakantie voor 2022? Laat je klant samen met MSC Cruises de mooiste bestemmingen in de Middellandse Zee, Noord-Europa en de Caribbean ontdekken. Een zorgeloze vakantie met een partner, familie of vrienden beleeft je klant aan boord van één van onze prachtige schepen. Voor meer informatie ga naar MSC Book.

Video

Dick Benschop vertrekt voortijdig als topman Schiphol

15 september 2022 | Door: 
Rob Somsen

SCHIPHOL - Schiphol President-Directeur & CEO Benschop vertrekt als baas van de luchthaven. Hij heeft zijn functie woensdagavond bij de raad van commissarissen ter beschikking gesteld. De raad van commissarissen heeft daarmee ingestemd en zoekt zo snel mogelijk een opvolger. Benschop blijft in functie tot zijn opvolger er is. De druk op Benschop nam steeds meer toe na maanden van chaos op de luchthaven, vooral als gevolg van personeelstekorten.

Video: aan boord van de eerste KLM-vlucht met de nieuwe Premium Comfort Class

2 september 2022 | Door: 
Neal Luitwieler

SCHIPHOL - KLM voerde deze week de eerste officiële vlucht uit met de nieuwe Premium Comfort Class. Luchtvaartnieuws was aan boord. In de september-editie van het magazine volgt een uitgebreid verslag, maar hieronder kun je alvast een video-impressie bekijken.

Air New Zealand komt met 'stapelbedden' in Economy Class

1 juli 2022 | Door: 
Fabian Bais

AUCKLAND - Air New Zealand introduceert een nieuwe cabine in de Boeing 787 Dreamliner. Het meest opvallende aan boord worden de Skynest-plekken, waar Economy Class-reizigers in een soort stapelbedden kunnen slapen.

Transavia Boeing 737-800

SCHIPHOL - In navolging van moedermaatschappij KLM is Transavia ook alles behalve te spreken over het besluit van Schiphol om de capaciteit nog maanden te beperken. Transavia noemt het besluit "onacceptabel", want "de oplossing moet bij Schiphol liggen en wordt nu al maanden bij ons en de andere luchtvaartmaatschappijen neergelegd."

KLM Boeing 787

SCHIPHOL - De aankondiging van Schiphol om andermaal een beperking van het aantal passagiers in te voeren is bij KLM compleet in het verkeerde keelgat geschoten. “Er ontstaat een uitzichtloze situatie”, stelt de luchtvaartmaatschappij, die als grootgebruiker hard wordt getroffen.

SCHIPHOL - Het aantal reizigers dat per dag kan vertrekken van Schiphol blijft ook de komende maanden, mogelijk tot maart 2023, beperkt. Die noodmaatregel werd onlangs genomen om de lange wachtrijen als gevolg van een structureel tekort aan beveiligers aan banden te leggen.

SCHIPHOL - Van jongs af aan was Marieke van der Weijden geboeid door de magie van het vliegen en de dynamiek op luchthavens vanwege de diversiteit van al die reizende mensen, verschillende culturen en uiteenlopende reisdoelen. Het is dan ook niet gek dat ze na haar studie NHTV in Breda vrijwel direct de luchtvaart sector inging. In de nieuwe SalesTalk vertelt Marieke over haar huidige functie bij Icelandair.

ARNHEM - Reisorganisatie Thomas Cook heeft vanwege de onstuimige drukte rondom Schiphol besloten om het aanbod uit te breiden en nieuwe vertrekluchthavens en luchtvaartmaatschappijen toe te voegen. De organisatie kan hiermee naar eigen zeggen de consument meer keuze en flexibiliteit bieden tijdens het samenstellen van hun vakantie.

Airport Weeze bereidt zich voor op herfstvakantiedrukte

29 september 2022 | Door: 
Fabian Bais

WEEZE – Het Duitse Airport Weeze, nabij de Nederlandse grens, zegt goed voorbereid te zijn op de herfstvakantie. In Duitsland begint die dit weekend al en over drie weken volgen de meeste Nederlandse scholen. In deze periode verwacht de luchthaven 60.000 passagiers te verwerken op in totaal 380 vluchten. Hiermee komt ze dicht bij de 67.000 passagiers van voor corona in 2019.

Hanita van der Meer officieel gestart als marketing- en communicatiespecialist bij de ANVR

29 september 2022 | Door: 
Bibi Mol

LEUSDEN - De nieuwe marketing- en communicatiespecialist Hanita van der Meer is vorige week officieel gestart bij de ANVR en voorgesteld aan het bestuur. Hanita is een bekende in de branche en heeft mede daardoor een aardig netwerk binnen de reissector. Het eerste project dat ze oppakt is het ANVR-congres in november.

Japan heropent zijn grenzen voor buitenlands toerisme

29 september 2022 | Door: 
Isa Hijnen

TOKYO - Na een aankondiging van de Japanse premier dat het land verwachtte op 11 oktober zijn grenzen volledig te kunnen openen voor internationale reizigers, wordt de beslissing nu officieel doorgevoerd. Zo worden de toegangseisen versoepeld, zijn individuele reizen straks weer mogelijk en wordt het dagelijkse inreislimiet na een lange periode afgeschaft.

Poll

Nee
90% (366 stemmen)
Ja
9% (38 stemmen)
Totaal aantal stemmen: 404

Partners van ReisBizz

Meld u aan voor de dagelijkse nieuwsbrief

Topvacatures

Overig nieuws

Overig nieuws

Orkaan Ian richt veel ravage aan in Florida en Cuba

29 september 2022 | Door: 
Isa Hijnen

FLORIDA - Orkaan Ian zorgt al een aantal dagen voor veel verwoesting rondom de Caraïben en de Atlantische Kustvlakte. Sinds woensdagavond raast de orkaan over Florida. Door de orkaan hebben veel luchtvaartmaatschappijen en cruiserederijen er voor gekozen om vluchten en afvaarten rondom de getroffen gebieden te annuleren.

Emirates schaft mondkapjesplicht op vluchten naar Dubai af

28 september 2022 | Door: 
Fabian Bais

DUBAI - Reizigers die met Emirates naar Dubai vliegen hoeven voortaan geen mondkapje meer te dragen, zo meldt de luchtvaartmaatschappij. Voor Emirates-vluchten vanaf Dubai naar andere bestemmingen zijn reizigers nog steeds afhankelijk van de mondkapjesregels die op de eindbestemming gelden. Dat kan betekenen dat op bepaalde Emirates-vluchten nog wel mondkapjes moeten worden gedragen.

Holland America Line introduceert tool voor passagiers om vaccinatie- en testvereisten snel te achterhalen

26 september 2022 | Door: 
Isa Hijnen

SEATTLE - Holland America Line heeft een nieuwe ‘Health Protocols Tool’ geïntroduceerd op hun website waarmee passagiers snel kunnen achterhalen welke vaccinatie- en testvereisten voor de bestemmingen van hun cruise gelden. Hierdoor hebben passagiers snel een overzicht van alle richtlijnen en zal het makkelijker worden om voorbereid op cruise te gaan

’s Werelds mooiste hikes: van The Lighthouse Trail in Texas tot een hike naar Mauna Kea in Hawaï

23 september 2022 | Door: 
onze redactie

ROTTERDAM - Hiken is een enorm populaire activiteit als het gaat om het verkennen van de natuur of cultuur van een land. Zo kan een hike verschillen van een wandeling door de stad tot een meerdaagse avontuurlijke tocht door de bergen. Lieb Management heeft in dit artikel ’s werelds mooiste hikes op een rijtje gezet.

Bijzondere Icelandair-vlucht: piloot vliegt met vrouw en drie dochters als cabinepersoneel

23 september 2022 | Door: 
Fabian Bais

KEFLAVIK - Passagiers aan boord van een Icelandair-toestel waren onlangs getuige van een bijzondere vlucht naar Washington. De piloot van het vliegtuig, Ingvar Mar Jónsson, vloog namelijk samen met zijn vrouw en drie dochters die als cabinepersoneel werkten.

Japan kondigt volledige heropening grenzen aan voor buitenlands toerisme

23 september 2022 | Door: 
Isa Hijnen

TOKYO - Fumio Kishida, premier van Japan, heeft gisteren tijdens een persconferentie in New York aangekondigd dat Japan van plan is om op 11 oktober zijn grenzen volledig te heropenen voor buitenlands toerisme. Zo zou het straks niet meer verplicht zijn voor reizigers om een toeristenvisum aan te vragen en zal het dagelijkse inreislimiet worden afgeschaft.

Copyright Reismedia BV 2022 - Cookieinstellingen