Reisbizz reclame block mobiel onder 1ste 5 berichten

Nieuws van Partners

Eurostar
Met de trein naar Londen, vanaf €88 retour

In Londen moet je deze zomer minimaal 1 keer zijn geweest! Voor maar € 78 heen en weer naar hartje Londen vanaf Rotterdam Centraal. Wees snel, het aantal goedkope tickets is namelijk beperkt! Je kunt jouw tickets gratis wijzigen tot 7 dagen voor vertrek.

JBL Tune 660NC hoofdtelefoon

Met de Tune 660NC Noise-Cancelling koptelefoon geniet je tot maximaal 44 uur van JBL Pure Bass-geluid en laad daarna razendsnel op. Fast Pair van Google maakt het mogelijk om je JBL Tune 660NC direct te verbinden met je Android-apparaat. Kies de kleur die het best bij je past. Omdat de koptelefoon superlicht en plat opvouwbaar is, kun je deze overal mee naartoe nemen. Prijs €99,99

Happy Summer Sale van MSC Cruises boordevol zomerafvaarten

Is je klant op zoek naar de perfecte zomervakantie voor 2022? Laat je klant samen met MSC Cruises de mooiste bestemmingen in de Middellandse Zee, Noord-Europa en de Caribbean ontdekken. Een zorgeloze vakantie met een partner, familie of vrienden beleeft je klant aan boord van één van onze prachtige schepen. Voor meer informatie ga naar MSC Book.

Video

Duizenden reizigers gestrand door harde wind Madeira, Transavia-passagiers vanaf Schiphol hebben geluk

9 mei 2023 | Door: 
onze redactie

FUNCHAL - Een harde wind teistert al twee dagen het vliegverkeer van en naar het Portugese eiland Madeira. Maandag en dinsdag zijn zeker zestig vluchten naar het eiland uitgeweken of geannuleerd, met als gevolg dat duizenden reizigers gestrand zijn.

EURAM Winnaarsreis naar Catalonië: De Ebro vormt de rode draad

9 mei 2023 | Door: 
Natasja Hoogstede

SCHIPHOL - Reisagenten die lid zijn van de Reisbizz Society, maakten vorig jaar september kans op een plek op de Winnaarsreis van EURAM naar het Spaanse Catalonië. Vorige maand vlogen de gelukkige winnaars met Danielle Goedkoop van EURAM naar de Spaanse zon. Uiteraard was Reisbizz ook mee.

Reisbizz Society leden maken kennis met Haagse Harry tijdens geslaagd event in Den Haag

12 april 2023 | Door: 
onze redactie

DEN HAAG - In het zonnige Den Haag vond gisteren een geslaagde derde editie van het Reisbizz Society Event plaats. In samenwerking met het Arubaans verkeersbureau maakten zo’n zestig deelnemers op geheel Haagse wijze kennis met de regeringsstad.

Security

DEN HAAG – Schiphol heeft op dit moment ruim duizend kandidaten in screening voor werk bij de beveiliging, in opleiding of al aan het werk bij de security. Daarmee is de doelstelling om dit voorjaar 850 nieuwe medewerkers te werven gehaald.

AMSTERDAM - Een recordaantal Nederlanders heeft afgelopen winter Oostenrijk bezocht. Volgens het Oostenrijks Toeristenburo gingen ruim 1,2 miljoen Nederlandse toeristen op vakantie naar het land, dat is bijna een kwart meer dan de vorige winter. In totaal heeft die groep zo'n 6,7 miljoen overnachtingen geboekt, 20 procent meer dan een jaar eerder.

Bas Gerressen en Marjan Rintel

CROMVOIRT - KLM verbindt zich dit jaar weer als naamsponsor aan de KLM Open. Het golftoernooi, dat dit jaar in het Brabantse Comvoirt wordt gehouden, is volgens KLM Nederland-topman Bas Gerressen een ideale gelegenheid om bij te praten met topklanten. “De investering verdient zich terug.”

RIJSWIJK - Na een dappere, maar oneerlijke strijd is op 18 mei 2023 Peter Doornekamp op 39-jarige leeftijd overleden. Doornekamp vervulde de afgelopen jaren met veel enthousiasme functies bij Cirkel Vakanties, Kras, Djoser en TUI. Zijn laatste werkgever laat weten dat zijn uitvaart afgelopen woensdag heeft plaatsgevonden, waarbij familie, vrienden en collega’s afscheid van hem hebben genomen.

DEN HAAG - Brand USA, United Airlines en Expedia TAAP nodigen reisagenten uit om op 1 juni a.s. “de mooiste outdoor film van 2023” te bekijken. Na het kijken van de film ‘Into Nature’s Wild’ in het Omniversum IMEX Theater, wordt er geproost op het 30-jarig bestaan van de route Amsterdam – Washington D.C. van United Airlines.

Kees Bikker: Zo gezellig zijn de mailtjes van Transavia niet de laatste tijd

26 mei 2023 | Door: 
onze redactie

SCHIPHOL - Meerdere reizigers die een vlucht bij Transavia hebben geboekt, zagen de afgelopen tijd hun vlucht geannuleerd worden. Blogger Kees Bikker spreekt zich in Reisbizz Magazine uit over de reeks annuleringen. “Ah! Leuk, een mailtje van Transavia. ‘We praten je even bij’, las ik in de kop. Wacht even, dacht ik. Dan neem ik eerst even een lekkere espresso met een chocolaatje erbij en ga ik er eens gezellig voor zitten. Maar zo gezellig zijn die mailtjes van Transavia de laatste tijd niet’’, vertelt Kees.

Handvol mensen verantwoordelijk voor helft van alle klachten over Rotterdam The Hague Airport

26 mei 2023 | Door: 
onze redactie

ROTTERDAM - Hoewel het aantal lijnvluchten met 3 procent daalde, steeg het aantal klachten over geluidshinder rond Rotterdam The Hague Airport vorig jaar met 60 procent. Opnieuw blijkt een handjevol mensen verantwoordelijk voor meer dan de helft van alle meldingen.

Eindelijk officieel: Lufthansa wordt aandeelhouder van ITA Airways

25 mei 2023 | Door: 
onze redactie

ROME - De Lufthansa Group heeft donderdag een overeenkomst bereikt met de Italiaanse regering om een minderheidsbelang te verwerven in ITA Airways. De Duitse luchtvaartgroep krijgt via een kapitaalverhoging een belang van 41 procent voor 325 miljoen euro.

Poll

Vlieg ik net zoveel als normaal
55% (346 stemmen)
Kies ik voor een luchthaven over de grens
23% (148 stemmen)
Ik weet het nog niet
11% (72 stemmen)
Ga ik dit jaar minder vliegen
9% (57 stemmen)
Totaal aantal stemmen: 622

TripTalk Magazine

Meld u aan voor de dagelijkse nieuwsbrief

Topvacatures

Overig nieuws

Overig nieuws

D-reizen en Prijsvrij verliezen rechtszaak tegen Consumentenbond

27 mei 2023 | Door: 
onze redactie/ANP

DEN HAAG - De Consumentenbond hoeft een publicatie over misleiding van consumenten door reisaanbieders niet te rectificeren. Dat heeft de kortgedingrechter in Den Haag vrijdag besloten. D-reizen en Prijsvrij waren naar de rechter gestapt omdat ze het niet eens waren met het artikel, maar de rechter heeft hun vorderingen afgewezen.

Amerikaanse reisbestuurder wil inreisprocedures verbeteren

24 mei 2023 | Door: 
Rob Somsen

SAN ANTONIO - In San Antonio in Texas vindt deze dagen de IPW vakbeurs plaats. In totaal zijn bijna 5.000 deelnemers uit meer dan 60 landen aanwezig, waaronder een aanzienlijke Nederlandse delegatie. "De duizenden aanwezigen zijn indicatief voor de sterke vraag die we zien voor inkomende reizen naar de VS", meldt de U.S.Travel Association topman Geoff Freeman. Ook Reisbizz Magazine is aanwezig.

ANVR en Schiphol verwachten snel nieuwe locatie te presenteren voor Travel BBQ at the Beach

24 mei 2023 | Door: 
Natasja Hoogstede

LEUSDEN – ANVR en Schiphol zijn druk bezig een nieuwe locatie te vinden om op donderdag 22 juni Tavel BBQ at the Beach door te laten gaan. Branchegenoten die zich al hebben aangemeld hoeven geen actie te ondernemen, zodra de nieuwe locatie bekend is worden zij op de hoogte gesteld.

Icelandair voegt Detroit toe aan Noord-Amerikaanse netwerk

22 mei 2023 | Door: 
onze redactie

REYKJAVIK - Icelandair heeft Detroit toegevoegd aan het Noord-Amerikaanse netwerk. De autohoofdstad van de VS wordt vier keer per week verbonden met IJsland. Passagiers die vanaf Schiphol vertrekken kunnen de nieuwe bestemming met een overstap van 1,5 uur bereiken.

Finnair gaat de strijd aan met de rolkoffers in de cabine

16 mei 2023 | Door: 
onze redactie

HELSINKI – Finnair past vanaf 1 juni de voorwaarden aan voor de toegestane bagage in de cabine. De maatschappij introduceert binnen Europa een nieuwe Superlight-ticket, waarbij je slechts een klein stuk handbagage onder de stoel mag meenemen. Met de aanscherping van de bagageregels wil Finnair het oponthoud tijdens het boarden verminderen.

Vakantiegangers opgelet: op 24 en 25 juni geen treinverkeer naar Schiphol vanuit Rotterdam en alles ten zuiden daarvan

16 mei 2023 | Door: 
onze redactie

ROTTERDAM - Reizigers uit het zuidwesten van Nederland die in het weekend van 24 en 25 juni vanaf Schiphol vliegen moeten rekening houden met fors meer reistijd als ze met de trein naar de luchthaven willen. Door werkzaamheden is er dan geen treinverkeer mogelijk op station Rotterdam Centraal, met als gevolg dat er vanuit bijna heel Zuidwest-Nederland geen treinverkeer naar Schiphol is en ook de hogesnelheidslijn eruit ligt.


Copyright Reismedia BV 2023 - Cookieinstellingen