Althoff Hotels kiest voor Interface Tourism (persbericht)

5 juni 2019 - 15:48

Het Duitse Althoff Hotels besteed zijn marketing en PR-activiteiten op de Nederlandse markt uit aan Interface Tourism Netherlands. Het PR-bureau zal het nabij Keulen gelegen vijfsterren Grand Hotel Schloss Bensberg ondersteunen met communicatie, evenementen en workshops, gericht op het luxe segment.

Het doel is om een significant marktaandeel in Nederland op te bouwen. De Althoff Hotels onderscheiden zich in het bijzonder door hun gastronomie en topchefs, met in totaal acht Michelin-sterren in de hotelcollectie.

Hotelier Thomas H. Althoff en zijn vrouw Elke Diefenbach-Althoff startten het in Keulen gevestigde bedrijf in 1984 als Althoff Hotels. Sindsdien is de onderneming gegroeid tot een totaal van 15 hotels met 1491 kamers in vier landen. Met ambitie en perfectionisme creëerde Thomas H. Althoff één van de beste luxe hotelmerken in Europa - de Althoff Collection.

Deze omvat vandaag de dag zes hoogstaande hotels in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Voortbouwend op dit principe introduceerde hij tevens het merk AMERON in 2009, dat momenteel acht luxe zakenhotels in Duitsland en Zwitserland exploiteert. In 2020 opent de groep haar eerste hotel onder het nieuwe merk Urban Loft in Keulen.

De bedrijfsfilosofie van de Althoff Collection is gebaseerd op een driepijlerconcept dat bestaat uit de componenten culinair; architectuur & design en service.

De collectie richt zich op de uitstekende keuken in elk van de vijfsterrenhotels. De restaurants van de Althoff Collection beschikken over topchefs zoals Joachim Wissler, Christian Jürgens, Denis Feix en Holger Lutz. Zij combineren maar liefst acht Michelin-sterren, die de Althoff Collection onderscheiden als een culinaire wereldmarktleider.

"We zullen exclusieve evenementen bijwonen om het merk te presenteren en op zoek gaan naar relevante partnerschappen, om uiteindelijk tot de juiste boodschap te komen en het juiste publiek te bereiken. We willen graag persoonlijk kennis maken met de Nederlandse en Belgische markt", aldus Natalia Moqadem, Director of Global Sales bij Althoff Hotels – Althoff Collection & AMERON Hotels.

Naast Althoff Grand Hotel Schloss Bensberg zal ook de luxe Cologne Countryside evenementenlocatie voordeel trekken uit deze samenwerking. Hier worden met veel zorg verschillende meetings en evenementen georganiseerd en deze faciliteit zal, met oog op de toekomst, steeds aantrekkelijker worden.

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020