De vijf meest romantische dingen om te doen in de Caribbean

19 september 2022 - 10:12

Dit is een persbericht.

Genieten van oogverblindende stranden, wuivende palmen en een cocktail bij zonsondergang. Voor een romantische vakantie is er geen betere plek dan het Caribisch gebied. Oók als je er graag samen op uit gaat. Vijf tips voor ervaringen om nooit te vergeten:

extra add 1ste alinea: 
1

Snorkelen met schildpadden
Zorgeloos drijven en genieten van de kleurrijke vissen en koralen onder je. In Barbados moet je niet gek opkijken als jullie opeens gezelschap krijgt van een zeeschildpad. De groene zeeschildpad, de lederschildpad en de karetschildpadden zijn de meest voorkomende. Grote kans om tijdens een luxueuze catamaran & snorkelcruise deze majestueuze dieren tegen te komen. Een onvergetelijke ervaring om deze dieren onverstoorbaar onder je te zien zweven.

Vlotvaren over de Martha Brae River  
Een romantische bamboevlot tocht over de Martha Brae rivier in Jamaica. En dat in de romantische setting van het tropisch regenwoud. Volledig omringd door de exotische natuur, genieten jullie van de geluiden van de tropische vogels en het zachte klotsen van het water. Terwijl de ervaren kapitein peddelt door de zachte stroming, vertelt hij fascinerende weetjes over de omgeving en natuurlijk de legende van Martha Brae.

E-biken door Willemstad
Misschien wel de mooiste hoofdstad van de Caribbean, maar zeker de kleurrijkste, is die van Curaçao. Niet voor niets uitgeroepen tot UNESCO wereld erfgoed, ontdekken jullie de Nederlandse architectuur en prachtige gevels van de pastelkleurige gebouwen in Willemstad. Na de fascinerende streetart in Otrabanda bewonderd te hebben, ontspannen jullie met een drankje aan de Handelskade.

Zwemmen met varkens
Varkens zijn niet alleen zeer intelligente dieren, het zijn ook goede zwemmers. Een excursie om nooit te vergeten tijdens een romantische trip naar de  Bahama’s is de Exuma Cays Swimming Pigs adventure. Met een powerboat bezoeken jullie eerst de onbekendere cays (kleine eilandjes die voornamelijk uit strand bestaan). Onderweg staan jullie oog in oog met de Bahamaanse rotsleguanen in hun natuurlijke omgeving. Het hoogtepunt van de dag is het zwemmen met de beroemde varkens op White Bay Cay, ook wel Pig Beach genoemd.

Sunset Catamaran Cruise
Voor een superromantische Caribische vakantie is een van de Sandals Resorts een goede uitvalsbasis. Dit 5-sterren ‘luxury included’ concept is namelijk speciaal voor stellen. Met 16 (bijna 17) resorts op zeven eilanden is er genoeg keuze en bijna overal kan je een sunset-catamarancruise boeken. Bijvoorbeeld in het paradijselijke Antigua. Samen dansen op Caribische ritmes terwijl de hemel in alle tinten rood en oranje aan het slotakkoord van de dag begint. Met een tropische cocktail in de hand zien hoe de zon met een groene flits de dag vaarwel zegt. Kan het romantischer?

Ga voor meer informatie over Sandals Resorts naar www.sandalsresorts.nl en naar islandroutes.com voor nog meer Caribische ervaringen.

Extra advertentie tonen: 
1
6 sep 2023 - 08:50
14 aug 2023 - 16:19
14 aug 2023 - 16:09
11 aug 2023 - 15:05
22 mei 2023 - 10:48
9 mei 2023 - 16:29
27 mrt 2023 - 14:36
7 mrt 2023 - 15:25
Copyright Reismedia BV 2023 - Cookieinstellingen