Edwin Schollen introduceert Active on Holiday

13 september 2019 - 10:34

ARNHEM - Op de komende 50plus beurs, die gehouden wordt van 17 t/m 21 september in de Jaarbeurs in Utrecht, presenteert het Oostenrijkse Active on Holiday als nieuwkomer in Nederland haar vakantiebrochure en bijbehorende website. Active on Holiday is een nieuwe specialist in fiets-, wandel- en actieve familievakanties en gaat daarnaast ook vaar- en fietsvakanties.

Edwin Schollen treedt op als Managing Director van de Nederlandse vestiging. Hij is bekend van Select Voyages en de Toerkoop Groep. “Met de lancering van ons aanbod tijdens de 50plus beurs bereiken we uiteraard een groot deel van onze doelgroep, echter met name onze actieve familievakanties zijn speciaal samengesteld voor gezinnen en families, ik ben uitermate trots dat ok dit product in Nederland kan lanceren.”

Al meer dan 25 jaar worden door heel Europa actieve vakanties georganiseerd vanuit de Eurofun group, waar Active on Holiday onderdeel van is, en worden deze reizen onder eigen vlag al verkocht in zes landen; Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Zweden en vanaf nu dus ook in Nederland.

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020