Eurostar geeft reizigers 10% korting op tickets tijdens European Mobility Week

20 september 2022 - 14:15

Dit is een persbericht

Eurostar, de hogesnelheidstreinoperator die het vaste land van Europa met het Verenigd Koninkrijk verbindt, lanceert vandaag een promotie ter gelegenheid van de Europese Mobility Week. Nog tot 23 september kunnen reizigers genieten van 10% korting op hun boeking. Eurostar wil reizigers zo extra aanmoedigen om te kiezen voor de groenere manier om naar Londen te reizen.

extra add 1ste alinea: 
1

De Europese Mobility Week, die loopt van 16 tot 22 september, is een campagne van de Europese Commissie die duurzame mobiliteit in steden naar voren schuift en als doel heeft een gedragsverandering ten gunste van mobiliteit, openbaar vervoer en andere duurzame en slimme vervoersoplossingen te bevorderen.

Om reizigers een extra duwtje in de rug te geven om te kiezen voor milieuvriendelijk vervoer, lanceert Eurostar vandaag een bijzondere promotie. Met de kortingscode MOBILITYWEEK2022 kunnen reizigers vanaf vandaag tot en met 23 september genieten van 10% korting op boekingen voor reizen in Standard en Standard Premier tussen 3 oktober en 25 november.

Al sinds de eerste trein in 1994 is duurzaamheid een absolute focus voor Eurostar en het bedrijf zet zich intussen nog steeds even gepassioneerd in voor de planeet. Alle treinen rijden 100% elektrisch. In Nederland rijden de treinen al volledig op windenergie en Eurostar is op de goede weg om ook in België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk over te schakelen op hernieuwbare energie tegen 2030.

Eurostar verbindt enkele van de meest iconische hoofdsteden van Europa rechtstreeks met elkaar en biedt een meer milieuvriendelijke, comfortabele en snelle reis van stadscentrum naar stadscentrum. Een reis met Eurostar stoot tot 93% minder CO2 uit dan een vliegtuigreis. De koolstofvoetafdruk van 1 vlucht is daarmee gelijk aan 13 Eurostarreizen.

De treinoperator zet zich daarnaast ook nog op andere manieren in voor de planeet waaronder de vermindering van plastic voor eenmalig gebruik en papieren tickets, het gebruik van duurzame en lokale ingrediënten voor de maaltijden in de trein en de verzorging van 9 korven met bijen die honing produceren voor de catering in de lounges en in de trein.

Lees hier de volledige voorwaarden van de actie.

Extra advertentie tonen: 
1
12 dec 2022 - 08:01
1 dec 2022 - 12:34
28 okt 2022 - 14:28
27 sep 2022 - 09:57
Copyright Reismedia BV 2023 - Cookieinstellingen