FIFA WK Voetbal Qatar 2022™: vluchten, verblijf en wedstrijdtickets met Qatar Airways Holidays

Qatar Airways
21 januari 2022 - 10:51

Dit is een persbericht.

Van 21 november tot en met 18 december 2022 vindt het FIFA WK Voetbal Qatar 2022™ plaats. Qatar Airways Holidays stelde voor de gelegenheid unieke reispakketten samen voor fans, inclusief wedstrijdtickets, retourvluchten en overnachtingen. Fans kunnen op deze manier hun favoriete team steunen en hun reis naar Qatar reserveren.

extra add 1ste alinea: 
1

Door lid te worden van het frequent flyer programma van de luchtvaartmaatschappij - Qatar Airways Privilege Club – krijgen fans toegang tot verschillende reispakketten met boekingsflexibiliteit en kunnen ze plaatsen verkrijgen voor de gewenste wedstrijden.

Fans starten met het selecteren van hun favoriete team, waarvan de deelname aan het toernooi wordt bepaald op basis van de afgelopen FIFA World Cup™ kwalificatiewedstrijden en de aankomende Play-offsfase. Mocht het gekozen team zich niet kwalificeren voor het toernooi, dan wordt het volledige bedrag terugbetaald of kunnen fans kiezen voor de wedstrijden van een ander team, afhankelijk van beschikbaarheid.

Fans kunnen vervolgens kiezen uit 7 verschillende reispakketten vanaf 3.350€ (vanafprijs per persoon in een tweepersoonskamer als voorbeeld: prijs afhankelijk van de luchthaven van vertrek en wisselkoers). Gasten die tijdens hun reis het gastland Qatar willen ontdekken, kunnen ook kiezen voor aanvullende diensten zoals luchthaventransfers en sightseeing tours.

Elke fan kan in totaal zeven wedstrijden boeken door pakketten te combineren. In het geval dat het favoriete team in de gevorderde toernooifasen wordt verslagen, worden tickets uitgegeven voor wedstrijden van één van de winnende teams uit dezelfde groep of hetzelfde knock-outtraject.

Daarnaast kunnen fans aangeven met hoeveel gasten ze reizen en in hoeveel kamers ze wensen te verblijven. Ze kunnen kiezen uit standaard tot premium accommodatie naargelang hun budget.

Over Qatar Airways
De nationale luchtvaartmaatschappij van de staat van Qatar blijft haar netwerk, dat momenteel meer dan 140 bestemmingen telt, verder uitbreiden. Met meer frequenties die toegevoegd worden aan de belangrijkste hubs, biedt Qatar Airways een ongeëvenaarde connectiviteit aan haar passagiers, waardoor het voor hen gemakkelijk is om een verbinding te maken naar de bestemming van hun keuze. 

De meervoudig bekroonde airline Qatar Airways is door de internationale luchtvaart beoordelingsorganisatie Skytrax uitgeroepen tot 'Airline of the Year' tijdens de 2021 World Airline Awards. De luchtvaartmaatschappij heeft daarnaast nog vijf andere prijzen in de wacht gesleept waaronder 'World's Best Business Class', 'World's Best Business Class Airline Lounge', 'World's Best Business Class Airline Seat', 'World's Best Business Class Onboard Catering' en 'Best Airline in the Middle East'. De luchtvaartmaatschappij blijft onbetwist aan de top van de luchtvaartsector en heeft de hoofdprijs nu voor een nooit eerder geziene zesde keer gewonnen (2011, 2012, 2015, 2017, 2019 en 2021). De hub van de luchtvaartmaatschappij, Hamad International Airport (HIA), werd onlangs ook erkend als de 'World's Best Airport 2021', met een eerste plaats in de Skytrax World Airport Awards 2021.
 
Daarenboven is Qatar Airways de eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld die de prestigieuze 5-sterren Covid-19 Airline Safety Rating van Skytrax behaalde. Dit volgde op het succes van Hamad International Airport (HIA), de eerste luchthaven in het Midden-Oosten en Azië die van Skytrax de 5-sterren Covid-19 Airport Safety Rating kreeg. Deze onderscheidingen verzekeren passagiers over de hele wereld dat de gezondheids- en veiligheidsnormen van de luchtvaartmaatschappij aan de hoogst mogelijke standaarden van professionele en onafhankelijke evaluatie en beoordeling zijn onderworpen. Voor meer informatie over de maatregelen aan boord en op Hamad International Airport (HIA), ga naar qatarairways.com/safety

Extra advertentie tonen: 
1
6 sep 2023 - 08:50
14 aug 2023 - 16:19
14 aug 2023 - 16:09
11 aug 2023 - 15:05
22 mei 2023 - 10:48
9 mei 2023 - 16:29
27 mrt 2023 - 14:36
7 mrt 2023 - 15:25
Copyright Reismedia BV 2023 - Cookieinstellingen