Ga voor groen op Black Friday en tijdens de feestdagen met Interrail

TGV
23 november 2021 - 12:20

Dit is een persbericht.

UTRECHT - Ontdek nu de minder bekende Europese bestemmingen met Interrail. De treinpassen zijn tot 3 januari verkrijgbaar met tien procent korting. Dit is van toepassing op alle Global Passen en de meeste One Country passen.

extra add 1ste alinea: 
1

Een vlucht van Barcelona naar Parijs stoot 237,7 kg CO2 uit. Met de trein levert dezelfde afstand slechts 11,4 kg CO2 op én kun je meer tussenstops maken. De Interrail Pas is dan ook de groenste manier om Europa te ontdekken. Zoek je een milieuvriendelijk cadeau of wil je jezelf trakteren op een duurzame reis? Ga deze feestdagen voor groen met de Interrail Pas. Zo ontdek je Europa voor minder geld en met een lagere uitstoot.

Flexibel aanbod
Na aankoop van een mobiele Interrail Pas hebben reizigers 11 maanden de tijd om op elk gewenst moment hun Pas te activeren en hun reisplannen te wijzigen. Met Plus is de Pas voor een klein bedrag 100% restitueerbaar en gratis om te ruilen. Deze upgrade voor mobiele Passen die bij het afrekenen kan worden geselecteerd, is tot 30 november gratis beschikbaar is voor alle Interrail Passen.
*De eindejaarssale eindigt op 3 januari 2022. De kortingen zijn van toepassing op alle Global Passen en de meeste One Country Passes. De volledige voorwaarden van de eindejaarspromotie vind je via deze link.

Over Eurail
Eurail geeft reizigers over de hele wereld de kans om flexibel en grenzeloos met de trein door Europa te reizen. Met een Eurail of Interrail Pas (respectievelijk voor niet-Europese en Europese burgers) kunnen reizigers van alle leeftijden gebruikmaken van een uitgebreid netwerk van trein- en veerbootverbindingen om door en tussen tot wel 33 landen te reizen. Eurail en Interrail Passen zijn verkrijgbaar via de webshops op Eurail.com en Interrail.eu, maar ook via een uitgebreid netwerk van vertrouwde distributiepartners over de hele wereld. Eurail B.V. is eigendom van meer dan 35 Europese spoorweg- en veerbootmaatschappijen en is gevestigd in Utrecht. Meer informatie is via deze link te vinden.


 

Extra advertentie tonen: 
1

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

24 mrt 2022 - 14:34
Malta Tourism Authority
9 mrt 2022 - 10:17
Elliott Hope Studio
12 jan 2022 - 10:48
Doi Ithanon
10 jan 2022 - 13:12
Sunweb
15 dec 2021 - 09:44
Copyright Reismedia BV 2022 - Cookieinstellingen