Hillside Beach Club uitgeroepen tot beste vakantiehotel ter wereld

21 oktober 2021 - 12:09

Dit is een persbericht.

FETHIYE - Bij de uitreiking van de Haute Grandeur Awards 2021 heeft Hillside Beach Club in Fethiye in Turkije maar liefst twee onderscheidingen in de wacht gesleept. Het resort, dat door zijn gasten 'hemel op aarde' wordt genoemd, werd bekroond als beste vakantiehotel ter wereld en als meest unieke gastenervaring in Europa. ​

extra add 1ste alinea: 
1

Hillside Beach Club staat bekend als een vaste waarde bij veeleisende vakantiegangers uit de hele wereld. Met zijn verscholen ligging in een idyllische baai omringd door groene heuvels geeft het resort zijn gasten de mogelijkheid om even helemaal tot rust te komen in het paradijs. Het biedt daarbij een ongeëvenaarde en hartelijke service met doordachte attenties en oog voor detail, waardoor gasten jaar na jaar terugkeren.

​Met 74% heeft Hillside Beach Club een ongelooflijk aandeel terugkerende gasten. Het is een succesverhaal in de toeristische sector dat aan universiteiten wordt onderwezen sinds het onderwerp werd van een casestudy aan de Harvard Business School, getiteld "Delivering the Ultimate Family Vacation in the Mediterranean".

De Haute Grandeur Awards zijn een symbool van uitmuntendheid in de hotelsector. Gerenommeerde hotelmerken zoals The Four Seasons, Ritz en Rosewood nemen deel in verschillende categorieën. De jaarlijkse awards beoordelen het personeel van het hotel, de kwaliteit van de service en het eten, de locatie, de website en de activiteit op sociale media. Ze houden ook rekening met de stemmen van het publiek en de feedback van de gasten voor het scoringsproces dat een jaar in beslag neemt. Online beoordelingen op platforms zoals Trip Advisor, Expedia, Google + en Booking worden ook in aanmerking genomen.

Extra advertentie tonen: 
1

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

24 mrt 2022 - 14:34
Malta Tourism Authority
9 mrt 2022 - 10:17
Elliott Hope Studio
12 jan 2022 - 10:48
Doi Ithanon
10 jan 2022 - 13:12
Sunweb
15 dec 2021 - 09:44
Copyright Reismedia BV 2022 - Cookieinstellingen