JAN Tourism Consultancy verplaatst Client events

13 maart 2020 - 11:37

PERSBERICHT

JAN Tourism Consultancy - Inèz Ruska
JAN Tourism Consultancy brengt haar DMC’s en hotel partners
naar Nederland en België.

De geplande Client events in Utrecht en Antwerpen zijn verschoven naar respectievelijk 1 en 3 september a.s.

De middag staat in het teken van persoonlijk contact onder het genot van een hapje en een drankje, waarbij het draait om kennismaking, inspiratie, kennisdeling en gezelligheid. Het gaat niet zo zeer om eenzijdige kennisoverdracht (de bestemmingen kent u vast al wel) maar meer wie zit er nu achter de organisatie, en wat kunnen wij voor elkaar betekenen. Bovendien maakt iedereen kans op het winnen van leuke prijzen.

De partners zijn gespecialiseerd in reizen op maat (individueel alsmede in groepsverband) en het organiseren van MICE events op hun bestemming.

De middag is dan ook vooral bedoeld voor product managers, travelmanagers en MICE Planners.

De deelnemende DMC’s komen uit de Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Marokko, Italië, Malta, Kenia en Zimbabwe . Ook Ras al Khaimah Tourist Development Agency en Time Hotels zijn aanwezig.

Inschrijven voor dit bijzondere Client Event is inmiddels mogelijk. Deze speciale middag zal plaatsvinden op 1 september in Utrecht en 2 april in Antwerpen . Via deze link vindt u meer informatie en kunt u zich aanmelden.

Wij starten om 15.00 uur en sluiten om ongeveer 19.00 uur af. Voor beide dagen geldt het volgende programma :

15.00 uur Welkom
15.30 uur Introducties partners
16.00 uur Tafel sessies
18.00 uur Prijsuitreikingen en borrel

Let op! Deelname is vrijwillig maar niet vrijblijvend. Er geldt een no show fee (in verband met de catering) die deels wordt ten goede komt aan Sheldrick Trust in Kenia (olifantenweeshuis)

Voor meer informatie:
email naar : [email protected]

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020