Met nieuwe service van Icelandair gemakkelijk naar North Carolina

Icelandair Boeing 767
20 december 2021 - 15:33

Dit is een persbericht.

Icelandair heeft een nieuwe seizoensgebonden dienst aangekondigd van haar hub in Reykjavik, IJsland naar haar nieuwste Noord-Amerikaanse gateway: Raleigh-Durham, North Carolina (RDU). De nieuwe route zal vanaf 12 mei 2022 vier keer per week vliegen, op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag met een Boeing 737MAX-8 met 160 zitplaatsen.

extra add 1ste alinea: 
1

"We zijn verheugd om Raleigh-Durham toe te voegen aan ons uitgebreide routenetwerk en non-stop vluchten aan te bieden van Noord-Carolina naar IJsland met gemakkelijke verbindingen naar onze vele bestemmingen in Europa," zegt Bogi Nils Bogason, president & CEO van Icelandair. "North Carolina is een spannende nieuwe bestemming, om te bezoeken als toerist of vanwege de universiteiten en de high-tech industrie."

De nieuwe service naar RDU biedt Europese reizigers een gemakkelijke verbinding met de VS via North Carolina en stelt passagiers in staat om een Icelandair tussenstop te maken zonder extra vliegtarieven.

"Deze aankondiging geeft aan dat de vraag naar internationale reizen toeneemt nu we het nieuwe jaar ingaan," zegt Michael Landguth, president & CEO van de Raleigh-Durham Airport Authority. "Icelandair zal helpen om aan die groeiende vraag te voldoen door vakantiegangers en zakenreizigers non-stop service aan te bieden naar een nieuwe bestemming en wereldwijde verbindingen met grote steden aan beide zijden van de Atlantische Oceaan."

Voor meer informatie over Icelandair's schema, vluchten of tarieven naar IJsland en daarbuiten kunt u terecht op de website van Icelandair.

Over Icelandair
Icelandair biedt diensten aan van en naar IJsland via Icelandair's hub op Keflavik International Airport met 15 bestemmingen in Noord-Amerika en meer dan 25 bestemmingen in Europa. Icelandair biedt passagiers ook de mogelijkheid om een stopover te maken in IJsland zonder extra kosten.

Over de luchthavenautoriteit van Raleigh-Durham
De Raleigh-Durham Airport Authority exploiteert Raleigh-Durham International Airport. RDU verbindt het midden en oosten van North Carolina met de mensen en plaatsen die er het meest toe doen, met meer dan 14 miljoen passagiers in 2019. RDU stimuleert de economie van onze regio met een jaarlijkse economische impact van 15,1 miljard dollar en ondersteunt bijna 100.000 lokale en regionale banen. RDU werd beoordeeld in de top drie van passagierstevredenheid onder grote Noord-Amerikaanse luchthavens in een onderzoek van J.D. Power uit 2021. Meer informatie over de Airport Authority Board online, en over haar maandelijkse vergaderingen.

Extra advertentie tonen: 
1

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

1 dec 2022 - 12:34
28 okt 2022 - 14:28
27 sep 2022 - 09:57
17 aug 2022 - 15:06
5 aug 2022 - 10:33
Copyright Reismedia BV 2022 - Cookieinstellingen