Met vernieuwde en uitgebreide faciliteiten is Landal Het Land van Bartje klaar voor de zomer

26 april 2021 - 9:53

Dit is een persbericht.

DEN HAAG/EES - Op vakantiepark Landal Het Land van Bartje in Ees is een groot aantal faciliteiten uitgebreid en vernieuwd. Op vrijdagochtend 23 april heeft de feestelijke opening plaatsgevonden. Dat gebeurde in het bijzijn van gedeputeerde Henk Brink van de Provincie Drenthe en wethouder Nynke Houwing (economie, recreatie en toerisme) van de Gemeente Borger-Odoorn, uiteraard met inachtneming van de coronaregels.

extra add 1ste alinea: 
1

Aan de opening is een lang proces van voorbereiding en hard werken voorafgegaan. Het Land van Bartje is weer een toekomstbestendig vakantiepark, met een focus op kwaliteit, passend in de landschappelijke omgeving van de Hondsrug en aansluitend op de trend- ontwikkelingen van de Provincie Drenthe. De gezamenlijke eigenaren trokken in totaal 2,2 miljoen euro uit om het vakantiepark een nieuwe impuls te geven.

Op vakantiepark Landal Het Land van Bartje kreeg Bartje’s Boerderij een nieuwe uitstraling met veel aandacht voor de huiskamersfeer en het aantal zitplaatsen is uitgebreid van 80 naar 120. De binnenspeelplaats is vergroot van 100 naar 400 vierkante meter en biedt één doorlopende speeltuin met veel klim- en klautertoestellen en er kan heerlijk gespeeld worden met zand en water. Bartje’s BikeXperience vormt nu een centrale fietsbelevingsplek met een groot assortiment fietsen, een informatiepunt voor fietsen in de omgeving en een prachtige pumptrackbaan. Er is een nieuw ingericht belevingsterrein met o.a. Bartje’s Adventure minigolf en speelelementen voor de kleintjes op Bartje’s mini erf. De Ponyranch werd voorzien van een overkapping. De entree van het vakantiepark is heringericht, passend bij de omgeving met aan de rechterzijde een gedeelte voor pony’s. De receptie kreeg een bloementuin en het gehele terrein een natuurvriendelijke landschappelijke inrichting, die de beleving van vakantieplezier in Drenthe benadrukt.

Inge van der Greft, parkmanager van Landal Het Land van Bartje is blij met alle vernieuwingen. “We verwachten dat er de komende maanden verdere versoepelingen van coronamaatregelen mogelijk zijn, zodat onze gasten volop kunnen genieten van onze fraaie nieuwe faciliteiten.” Die sluiten aan bij de uitstraling van puur, ontspannen en beleven. “Zaken waar in deze tijd meer dan ooit behoefte aan is,” aldus Van der Greft. “Paarden en Fietsen zijn onze centrale thema’s en die sluiten ook perfect aan bij de landschappelijke positionering van Unesco Geopark de Hondsrug.”

Blijvend investeren in ontwikkelingsmogelijkheden
Ook de komende jaren blijft Landal Het Land van Bartje volop in beweging. Sinds de eerste bouwvergunning in 1957 hebben de eigenaren van het vakantiepark voortdurend gekeken naar de ontwikkelingsmogelijkheden en zijn steeds blijven investeren in verbeteringen van het park en de faciliteiten om de ca. 80.000 gasten die jaarlijks in Ees verblijven een onvergetelijke vakantie te bezorgen. De economische spin-off van Landal Het Land van Bartje is belangrijk voor werkgelegenheid, lokale ondernemers, musea, dagattracties en de leefbaarheid in de regio.

Covidmaatregelen
In Nederland zijn alle parken en campings van Landal GreenParks geopend. Met inachtneming van de RIVM-richtlijnen zijn de ParkShop, Fietsverhuur en de Take-Away/snackbar geopend. Ook worden aangepaste Fun & Entertainment-activiteiten aangeboden. Genieten van de natuur en sporten in de buitenlucht is overal toegestaan. Actuele informatie is te vinden op: www.landal.nl/maatregelen

Fotobijschrift: Gedeputeerde Henk Brink van de Provincie Drenthe, bestuursvoorzitter Koos Kranenburg van Het Land van Bartje, operationeel directeur Jeroen Mol van Landal GreenParks en wethouder Nynke Houwing (economie, recreatie en toerisme) van de Gemeente Borger-Odoorn onthullen gezamenlijk het gevelbord van de nieuwe Bartje’s BikeXperience door een vlag weg te trekken.

Extra advertentie tonen: 
1

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

31 mrt 2021 - 10:14
Copyright Reismedia BV 2021