’s Werelds oudste reisorganisatie is terug: wat bieden zij eigenlijk?

12 april 2022 - 13:58

Dit is een persbericht.

In februari 2022 werd bekendgemaakt dat ’s werelds oudste reismerk Thomas Cook is teruggekeerd naar Nederlandse bodem. Voor de reisbranche een nostalgische naam die terug is, voor de consument meer aanbod en keuze. Thomas Cook heeft echter een heel nieuw jasje dan hoe wij de touroperator voorheen kenden. Wat bieden zij nu precies?

extra add 1ste alinea: 
1

Zelf de reis samenstellen
Bij Thomas Cook ben je niet afhankelijk van kant-en-klare reispakketten. Nee, als vakantieganger heb je zelf de touwtjes in handen. Je kiest simpelweg het hotel en vervolgens kun je op basis van de beschikbare vluchten zelf de juiste combi maken. Vertrekken kan overigens van veel verschillende locaties, namelijk alle luchthavens in Nederland én Keulen en Düsseldorf. Vooral het vertrek van Düsseldorf kan voor een groot deel van de reizigers geld schelen.  

Liever een privétransfer in plaats van moeten wachten op andere reizigers? Dan regel je dat zelf in het boekingsproces. En misschien wil je wel helemaal geen vlucht omdat je lekker met de (huur)auto op pad gaat? Ook hotel-only valt onder de opties. Allemaal zonder boekingskosten. 

Van all inclusive ketens naar schattige B&B’s 
Elke reiziger is anders en heeft dus ook andere reiswensen. Daar waar de een het liefst verblijft op basis van all inclusive aan zee, kiest de ander liever voor een pittoresk verblijf op het platteland. Maar wie zegt dat je moet kiezen? Bij Thomas Cook vind je het beide en alles daar tussenin.  

Ook vind je een aantal mooie namen in het lijstje terug, zoals het geliefde Cook’s Club en het romantische Casa Cook. “Ook weten we uit ervaring dat hotels uit de Lopesan keten, zoals Lopesan Costa Meloneras en Lopesan Baobab Resort erg geliefd zijn bij de Nederlandse reiziger.” Spanje is de populairste bestemming. Die mooie plekken bereiken kan bij Thomas Cook vanaf alle luchthavens in Nederland en Keulen. Op korte termijn worden ook de luchthavens van Düsseldorf en Brussel toegevoegd, welke in de Nederlandse vakantieperiodes kunnen zorgen voor aantrekkelijke prijzen.  

Beschermd én voordelig op reis
De reisorganisatie met het Sunny Heart logo heeft ook gedacht aan onze portemonnee en zorgen. Ze zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, wat ons als consumenten beschermd tegen calamiteiten en faillissementen. Daarnaast biedt Thomas Cook ook de Price Match; vind je dezelfde vakantie bij een concurrent voor een lagere prijs, dan betaald Thomas Cook je het verschil terug als je boekt. En voor ons als budgetvriendelijke Nederlanders is dat een fijne bijkomstigheid!  

Over Thomas Cook Nederland 
In 2021 keerde het merk Thomas Cook na twee jaar afwezigheid terug naar Nederland, in een heel nieuw, moderner jasje waarbij technische innovaties worden gecombineerd met betrouwbare reisexpertise. 

Thomas Cook is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Het nostalgische reismerk opereert volledig online en biedt consumenten ruim 90.000 vakanties met vertrek vanaf de belangrijkste luchthavens in het land. Deze vakanties zijn geheel zelf samen te stellen op basis van budget, behoeften en wensen. Zowel pakketreizen als hotel-only behoren tot de mogelijkheden en de ervaren reisexperts staan klaar voor persoonlijk reisadvies om elke klant de ideale vakantie te bieden.  

Thomas Cook is een merk van Fosun Tourism Group. Fosun Tourism Group nam het merk in 2019 over. Dit is een van de meest toonaangevende bedrijven in de reis- en vrijetijdsindustrie en is gevestigd in Hong Kong.

 

Extra advertentie tonen: 
1
7 mrt 2023 - 15:25
12 dec 2022 - 08:01
1 dec 2022 - 12:34
28 okt 2022 - 14:28
Copyright Reismedia BV 2023 - Cookieinstellingen