Sunair Vakanties brengt nieuwe stedenbrochure en kalender uit

13 september 2022 - 10:49

Dit is een persbericht

Sunair’s nieuwe stedenbrochure wordt op dit moment aan alle reisagenten geleverd. Nu geen stickers meer, maar een brochure die 2 jaar ‘houdbaar’ is. We hebben voor deze opzet gekozen omdat in de praktijk blijkt dat dit prima werkt en met onze SJORS, die altijd up-to-date is, is er buiten de brochure om nog meer keuze! Dus raadpleeg SJORS altijd voor het complete aanbod, aanbiedingen en om die makkelijke PDF-offerte te maken voor jouw klant. Want je weet het, binnen 3 minuten zit jouw gepersonaliseerde reisplan in de mailbox van jouw klant, al dan niet met jouw extra toegevoegde marge. As easy as that!

extra add 1ste alinea: 
1

What’s new? Palma de Mallorca! Een fantastische combinatie van stad, strand en eiland! De brochure staat vol met de leukste boutique hotels. Annette, Belinda, Jan-Bert, Marc, Marjan en Linda kopen de meeste hotels zelf in en kennen de hotels. Dus weet je niet welk hotel je het best kunt aanbieden aan jouw klant die specifieke wensen hebt? Neem dan contact op, dan krijg je persoonlijke tips. Zo doen wij dat, samen met jou. In de brochure staan 50 steden en tips voor leuke combinatiereizen, want ook hiernaar merken wij meer vraag! Denk aan combi’s van Porto & Lissabon, Rome & Florence, of een combi van Malaga, Granada, Cordoba en Sevilla?

De gratis extra’s bij boeking van een pakketreis naar maar liefst 9 steden blijven! Daar kan jij je klant mee blijven verblijden, net als met de Time to Momo app. In het kader van ‘groen’, willen wij ook het liefst zo min mogelijk papier verbruiken. De app is handig, met plattegrond, wandelroutes en tips van locals. Wil jouw klant toch liever een boekje, dan kan dat tegen bijbetaling. De stad (of in dit geval steden) van de maand is er ook nog steeds. Daardoor kan het voorkomen dat jouw klant maar liefst 3 gratis extra’s ontvangt. Deze maand zijn de steden van de maand: Londen en Rome (beide steden met 3 gratis extra’s!). Kan jij je klant nog blijer maken.

Sunair biedt reizen aan per eigen auto, vliegtuig en per trein. Er is momenteel veel vraag naar treinreizen en deze kun je ook online inboeken in SJORS. De Eurostar rijdt momenteel meerdere malen per dag rechtstreeks vanaf Amsterdam naar Londen, hoe fijn is dat! Door de grote vraag is het wenselijk om z.s.m. te boeken.   

Heb je een groepsaanvraag voor een trip naar de stad? Daar weten onze toppers van de groepsafdeling wel raad mee!  Zij maken graag een offerte op maat met vervoer, hotel en eventueel programma ter plaatse, voor 10 personen, maar ook voor bijvoorbeeld 180 personen. Meer weten? Mail naar [email protected]

De nieuwe brochures en populaire kalenders worden deze week verspreid! We hopen jullie snel weer live te zien. Wij zijn o.a. aanwezig op Travday (24/9) en Reisprof (8/11), of zien we jou in de Thalys voor de expedities naar Parijs op 11 en 20 oktober a.s.? Er zit meer in de pen, daarover informeren we jullie snel!

De nieuwe New York en de Kanaaleilanden brochure volgen in december, dus er komt nog meer moois om naar uit te kijken

Extra advertentie tonen: 
1
12 dec 2022 - 08:01
1 dec 2022 - 12:34
28 okt 2022 - 14:28
27 sep 2022 - 09:57
Copyright Reismedia BV 2023 - Cookieinstellingen