The Renewal: herbronnen in stijl tijdens de ultieme relaxatie retreat

24 maart 2022 - 15:19

Dit is een persbericht.

Na een bijzonder succesvolle editie vorig jaar lanceert Corc Yoga van 26 tot 31 mei 2022 opnieuw ‘The Renewal’, een unieke, luxe vijfdaagse retreat waar zelfzorg, duurzaamheid en verbondenheid centraal staan. Deelnemers kunnen er niet alleen genieten van yoga, meditatie en tal van andere wellnessactiviteiten, maar ook helemaal herbronnen in het wondermooie vijfsterrenhotel Tivoli Carvoeiro in de Algarve en deze prachtige regio ontdekken onder begeleiding van experten.

extra add 1ste alinea: 
1

The Renewal: refresh, revive & recharge
Zorgen voor jezelf, bewust leven en verbinding zoeken binnen een inspirerende groep van gelijkgezinden; dat is waar The Renewal voor staat. De organisatie stelde hiervoor een team samen van zorgvuldig geselecteerde wellnesstherapeuten, die zowel het lichaam als de geest helpen voeden. Elke dag staat een gepassioneerde yoga-instructeur, meditatiespecialist en acupuncturist klaar om deelnemers pure gelukzaligheid te laten ervaren. Op het programma staan onder meer een brede waaier aan yogavariaties (Hatha flow, Yin Yoga, Yin & Yang Yoga), een acupunctuurbehandeling, een uitgebreide epigeneticatest, een begeleide wandelmeditatie door de Zeven Hangende Valleien en nog zoveel meer. Dankzij de nieuwe partner Natura Bissé, voor het vierde opeenvolgende jaar verkozen tot het beste spaproduct ter wereld*, leren deelnemers ook speciale massagetechnieken van een Natura Bissé-specialist.

Zowel echte yogafanaten als nieuwsgierigen zijn welkom bij de luxe retreat en elke gast bepaalt zijn eigen tempo en is vrij in zijn of haar deelname aan het programma. Ook wie de wellnessweek compleet wil maken met aanvullende spabehandelingen in het hotel (mét exclusieve kortingen) en excursies om de prachtige omgeving te verkennen, kan dit naar hartenlust doen.

Hotel Tivoli Carvoeiro: herbronnen was nog nooit zo luxueus
De retreat gaat door in Hotel Tivoli Carvoeiro, een unieke accommodatie in de gelijknamige baai in de Portugese Algarve, met een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan. Het resort op de klif van Vale Covo is een echte oase van rust en bevindt zich toch op slechts 10 minuten wandelen van het gezellige en pittoreske stadscentrum en op amper 45 minuten rijden van de luchthaven van Faro. De verbluffend gerenoveerde en luxueuze kamers, restaurants met culinaire verwennerij op sterrenniveau, Sky Bar met onbetaalbaar uitzicht op het azuurblauwe water en de enorme Tivoli Spa zijn slechts enkele highlights van het resort. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Hotel Tivoli Carvoeiro in 2020 nog uitgeroepen werd tot Best Resort Spa in Portugal.

Een gezonde geest in een gezond lichaam
Corc Yoga hecht een groot belang aan mentaal welzijn, en dit niet alleen bij deelnemers aan de retreat. Daarom kiezen zij er ook bewust voor om telkens een lokale partner die eenzelfde boodschap uitdraagt financieel te ondersteunen. Dit jaar gaat een percentage van de opbrengst naar The Youth Mental Health Project in de Verenigde Staten en de Desavio Jovem Organization in Portugal.

Een single deelnemer betaalt €3750 en duo’s elk €3350 om vijf nachten in half pension in een Deluxe Sea View Room te verblijven tijdens The Renewal. Dit is inclusief toegang tot alle faciliteiten van het hotel, dagelijkse yoga en mediatie, Corc Yoga mat, gegidste meditatie door de Zeven Hangende Valleien, acupunctuurbehandeling, epigenetische test en analyse, Mindful Touch by Natura Bissé, gezichtsmassage inclusief Natura Bissé-product en 20% korting op spahandelingen in de Tivoli Spa.

Extra advertentie tonen: 
1
6 sep 2023 - 08:50
14 aug 2023 - 16:19
14 aug 2023 - 16:09
11 aug 2023 - 15:05
22 mei 2023 - 10:48
9 mei 2023 - 16:29
27 mrt 2023 - 14:36
7 mrt 2023 - 15:25
Copyright Reismedia BV 2023 - Cookieinstellingen