Werving toeristische persdag ‘Travel Pressentation’ gestart

27 september 2022 - 10:08

Dit is een persbericht

De 21ste editie van de toerisme persdag Travel Pressentation wordt dit jaar georganiseerd op donderdag 10 november in bierbrouwerij annex restaurant De Prael in Den Haag. Een dag eerder vindt de persworkshop plaats in Hotel Lindner in Antwerpen. Op deze bijeenkomsten promoten toeristische organisaties waaronder verkeersbureaus, vervoersmaatschappijen, attracties, touroperators, cruisefirma’s, accommodaties, campings, themaparken en andere vakantie-gerelateerde bedrijven hun bestemmingen, nieuws en noviteiten aan bezoekende media en bloggers.

extra add 1ste alinea: 
1

Travel Pressentation is een initiatief van de PR-bureaus Baltus Communications, CommuniGate, en het verkeersbureau van Brussel en Wallonië. Het PR buro USP Marketing PR heeft besloten niet meer deel te nemen aan de persdag.

De persdag werd reeds 20 jaar in Nederland georganiseerd en de afgelopen jaren werd besloten om de succesformule ook in België uit te rollen. ‘Het concept van de persdag staat als een huis. Een groot aantal participanten uit vele segmenten van de reisindustrie die in een middag veel journalisten en bloggers ontmoeten voor een-op-een gesprekken maken deze bijeenkomst voor beide partijen een uiterst efficiënte exercitie’, stelt de organisatie. 

Om het praktisch te maken voor het deelnemende toeristisch bedrijfsleven die zich zowel op de Nederlandse als de Belgische markt willen profileren, vinden de workshops op twee achtereenvolgende dagen plaats.  

Extra advertentie tonen: 
1
7 mrt 2023 - 15:25
12 dec 2022 - 08:01
1 dec 2022 - 12:34
28 okt 2022 - 14:28
Copyright Reismedia BV 2023 - Cookieinstellingen