programma

Programma Reisbizz Festival

Jij, als reisagent, bent van harte welkom, samen met je favoriete collega, vriend(in) en/of kids. Eén reisagent en introducee hebben kosteloos toegang tot Beekse Bergen en de borrel in festivalsfeer. Info vergaren, ontspannen, lekkere muziek, een drankje, bijkletsen en dieren spotten. Het wordt beregezellig. Daar wil jij bij zijn!

Samen met onze partners zorgen we voor een leuk en informatief programma (reisagenten-only) in de ochtend en geniet je in de middag, samen met je eventuele introducees, van de Beekse Bergen.

Wandel lekker rond, of ontdek de wereld van Beekse Bergen met je eigen auto (houd rekening met ca. 1 uur voor deze eigen auto safari). Sta oog in oog met leeuwen, giraffen, zwarte paardantilopen en nog meer wilde dieren. Kijk op beeksebergen.nl voor meer informatie.

Halverwege de middag is er een gezellige borrel in festivalstijl voor iedereen, jong en oud. Tijdens de borrel staan de partners tot jouw beschikking, is er een infogame zodat je helemaal op de hoogte bent van de nieuwtjes van de partners en kun je ook nog eens leuke prijzen winnen.

Bestel hier je ticket

Locatie: Hilvarenbeek
Datum: 03 september 2023

Praktische informatie

  • Auto:
  • Openbaar Vervoer:

Adres
Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek

Mocht je vragen hebben, ook op de dag zelf, mail dan naar redactie[at]reisbizz.nl of bel ons op 085 080 5638

Copyright Reismedia BV 2023 - Cookieinstellingen