Astrid Wemmenhove (TUI at Home) over West-Canada

24 juli 2017

Naam: Astrid Wemmenhove
Werkzaam bij: TUI at Home
Vestigingsplaats: Sleen
Aantal jaren ervaring in de reisindustrie: 15 jaar

Bestemming studiereis: West-Canada
Georganiseerd door:Travel Trend
Reisperiode: 13 mei t/m 21 mei 2017

Algemene indruk bestemming
Geweldige en veelzijdige bestemming met een prachtige natuur en een vriendelijke bevolking.

Aanraders op de bestemming
De stad Vancouver met onder andere de Foodmarket op Granville Island en met een Zodiac door de haven varen, de stad Victoria, Vancouver Island met onder andere de mogelijkheid om leuke wandelingen (hiking tours) te maken onder leiding van een gids en niet te vergeten de Sunshine Coast met haar prachtige verrassende baaien. Zeker een aanrader is excursies te maken om onder andere beren en walvissen te spotten!

Positief
Mooie natuur, wildlife (beren, orca's, walvissen etc.), goed wegennetwerk, goed georganiseerde ferry's en niet te vergeten de goede service tijdens de vluchten met Air Canada.

Negatief
Kan niets bedenken.

Oordeel accommodatie
De accommodaties waar we hebben geslapen waren meer dan prima... soms zelfs heel luxe gelegen op prachtige locaties. Uitschieters waren voor mij het Sonora Resort op Sonora Island en het Painted Boat Resort in Madeira Park (Sunshine Coast)

Geschikt voor de volgende doelgroep(en)
Geschikt voor zowel stellen als gezinnen met wat oudere kinderen die van natuur en actieve vakanties houden.

Cijfer prijs/kwaliteitsverhouding
9

Tip voor mijn collega
Zorg dat je, zeker in het hoogseizoen, vooraf de accommodaties en de ferry's hebt gereserveerd om teleurstellingen te voorkomen.

Tip voor de reisorganisatie
Travel Trend heeft ons met deze geweldige en goed georganiseerde studiereis laten zien dat dit een zeer veelzijdige bestemming is met een groot aanbod van diverse excursies. Hierdoor wil je alleen maar terug naar dit fantastische land!

Tip voor mijn klant
Canada it is!

Rapportcijfer
9

Deel jouw ervaringen met je collega's!
Ben jij ook onlangs op studiereis geweest? Beoordeel jouw eigen reis en deel je kennis met jouw collega's. Klik hier om je beoordeling en foto's te uploaden.

 

Copyright Reismedia BV 2023 - Cookieinstellingen