Cristel Geeris (Toerkoop Reisburo van Gerwen) over East Anglia & The Cotswolds

1 augustus 2017

Naam: Cristel Geeris.
Werkzaam bij: Toerkoop Reisburo van Gerwen.
Vestigingsplaats: Bladel.
Aantal jaren ervaring in de reisindustrie: ruim dertig jaar.

Bestemming studiereis: East Anglia & The Cotswolds.
Georganiseerd door: Buro Scanbrit.
Reisperiode: mei 2017

Algemene indruk bestemming
Een prachtig stukje Engeland met glooiend landschap, historische steden zoals Oxford & Cambrigde met hun eeuwenoude universiteit, kastelen en idyllische, fotogenieke dorpjes.

Aanraders op de bestemming
- Ga punteren op de rivier de Cam in Cambrigde en bekijk de historische gebouwen eens van de andere kant of maak een wandeling in de Cambridge University Botanic Garden.
- Bezoek Blenheim Palace, één van de mooiste landhuizen in Groot-Brittannië, de geboorteplaats van Sir Winston Churchill en een UNESCO Werelderfgoedlocatie. Het schilderachtige landgoed en het paleis werd veel als decor gebruikt voor (historische) films.
- Sla Stratford-upon-Avon niet over en bezoek het geboortehuis van William Shakespeare en Anne Hathaway Cottages

Positief
Alleen maar positieve dingen en de Engelsen zijn erg gastvrij.

Negatief
kan niks bedenken, misschien de Engelse keuken.....

Oordeel accommodatie
*The Mill Hotel in Sudbury: prima middenklasse hotel, gevestigd in een oude watermolen aan de rand van Sudbury. ‘s Avonds loop je zo nog even het historische centrum in. Direct vanaf het hotel beginnen mooie wandelingen langs de rivier.
*Best Western Banbury House hotel in Banbury: gevestigd in een statig herenhuis in de Oxfordshire Cotswolds. Ideaal gelegen voor een mooie tocht door glooiende heuvels naar fotogenieke plaatsen als Bibury en Burford of bezoek historische hoogtepunten als Blenheim Palace, Warwick Castle en de studentenstad Oxford.

Geschikt voor de volgende doelgroep(en)
Iedereen die van een beetje cultuur en natuur houdt.

Cijfer prijs/kwaliteitsverhouding:
9

Tip voor mijn collega
Denk ook aan de shortbreaks die Buro Scanbrit aanbiedt naar deze en andere regio's. Stena Line brengt je comfortabel naar Harwich. De Treasure Hunt, die wij deden, is superleuk voor families met kinderen.

Tip voor de reisorganisatie
Misschien meer Treasure Hunts zoals Touring East Anglia. Dit is een leuke en originele manier om nader kennis te maken met een bepaalde regio

Tip voor mijn klant
Denk eens aan Groot-Brittannië voor een (korte) vakantie. Het regent er niet altijd :)

Rapportcijfer
9

Deel jouw ervaringen met je collega's!
Ben jij ook onlangs op studiereis geweest? Beoordeel jouw eigen reis en deel je kennis met jouw collega's. Klik hier om je beoordeling en foto's te uploaden.

 

 

Copyright Reismedia BV 2023 - Cookieinstellingen