Jennifer Joedo (Travelguppies) zeilde rond Corfu

21 juni 2016

Naam: Jennifer Joedo.
Werkzaam bij: Travelguppies - als reisagent/ freelance flottieljeleider.
Vestigingsplaats: Naarden.
Aantal jaren ervaring in de reisindustrie: twee.

Bestemming studiereis: flottieljezeilen rond Corfu, Griekenland.
Georganiseerd door: Travelguppies in samenwerking met OCC Yachting.
Reisperiode: 21 mei t/m 5 juni 2016,

Algemene indruk bestemming
Corfu is niet alleen een mooi maar ook nog eens het meest groene eiland in de Ionische Zee van Griekenland. Het water is over het algemeen rustig en dus erg geschikt om te zeilen met kinderen. De afstanden zijn niet te groot en de Grieken zijn erg behulpzaam en kindvriendelijk.

Aanraders op de bestemming
In het vissersdorpje Sayaidha op het vaste land kun je heerlijk verse vis eten en de garnalen op de grill en de calamaris zijn echt een aanrader. Verder kun je heerlijk vrij ankeren op verschillende plekken bij Mourtos Sivota en mag Lakka op het eiland Paxos (ten zuiden van Corfu) niet worden overgeslagen. Vooral vanwege zijn mooie, heldere, azuurblauwe baai.

Positief
Kindvriendelijk, heerlijk eten, betaalbare restaurants en rustig vaarwater.

Negatief
In het hoogseizoen kan het in de restaurants soms wat langer duren voordat je je eten krijgt en is het in de haven drukker.

Oordeel accommodatie
Zeilen met kinderen is fijn, omdat je je accommodatie altijd bij je hebt. Dus ook je eigen spullen en je boodschappen. Bovendien kunnen de kinderen slapen wanneer ze willen. Je accommodatie is tevens je vervoermiddel en niemand hoeft zich een moment te vervelen.

Geschikt voor de volgende doelgroep(en)
Voor alle doelgroepen. Of je nu met je gezin, een groep vrienden, collega's of gewoon heerlijk met zijn tweetjes wilt zeilen.

Cijfer prijs/kwaliteitsverhouding
9

Tip voor mijn collega
Geef aan als je klant met kleine kinderen gaat zeilen, zodat de organisatie daar rekening mee kan houden.

Tip voor de klant
Neem een opblaasbaar badje mee en eventueel een Deryan babytentje waarin de baby kan slapen. Het was erg fijn om een kinderstoeltje en bedhekje te hebben. Dit soort zaken hoef je dus niet zelf mee te nemen. Scheelt toch weer in de bagage.

Rapportcijfer
9

Deel jouw ervaringen met je collega's!
Ben jij ook onlangs op studiereis geweest? Beoordeel jouw eigen reis en deel je kennis met jouw collega's. Klik hier om je beoordeling en foto's te uploaden. Dank voor je medewerking, ook namens je collega's!

 

Copyright Reismedia BV 2023 - Cookieinstellingen