Jolanda de Koning (Apollo at Home) over Cyprus

30 januari 2017

Naam: Jolanda de Koning
Werkzaam bij:Apollo at Home
Vestigingsplaats: Alphen aan den Rijn
Aantal jaren ervaring in de reisindustrie: 18

Bestemming studiereis: Cyprus
Georganiseerd door: verkeersbureau van Cyprus
Reisperiode: november 2016

Algemene indruk bestemming
Cyprus is een hele gevarieerde bestemming met voor ieder wat wils. Je vindt er strand, natuur, cultuur en bergen. De Cyprioten zijn heel vriendelijk en je kan er heerlijk eten.

Aanraders op de bestemming
Paphos: hier vind je diverse opgravingen, mooie hotels, strand en een haven. Voor de mensen die een iets drukkere badplaats zoeken is Ayia Napa zeer geschikt. Hier vind je volop barretjes en restaurants en er zijn ook mooie stranden zoals Nissi Beach. En een bezoek aan het Troodosgebergte mag ook niet ontbreken.

Positief
Aardige mensen, goeie infrastructuur, veel verschillende soorten accommodaties.

Negatief
Kan niet zo snel iets bedenken

Oordeel accommodatie
De eerste overnachting was in een prima vier sterren hotel Kefalos Beach village, een prima hotel. Maar de dagen daarna waren alle hotels geweldig. 5 sterren en super kamers Aphrodite hill en het Amathus Beach Hotel en als afsluiter sliepen we in het sfeervolle Four Seasons Limassol - echt fantastisch.

Geschikt voor de volgende doelgroep(en)
Cyprus is geschikt voor iedereen. Voor de actievelingen die willen fietsen of wandelen, ouderen, jongeren of gezinnen die ook nog een beetje cultuur willen meepikken.

Cijfer prijs/kwaliteitsverhouding
9

Tip voor mijn collega
Laat klanten eens een nachtje overnachten in een agrotoerisme accommodatie in het Troodosgebergte. In het dorpje Argos heb je Arsorama village. Dat is echt een super sfeervolle accommodatie met een hele lieve eigenaresse.

Tip voor de reisorganisatie
Het Cyprus verkeersbureau heeft ons op een hele leuke interactieve manier het eiland laten zien. Ga zo door met deze expeditie!

Tip voor mijn klant
Denk eens aan Cyprus als u wat anders wilt. Er zijn goede 4- en 5- sterren accommodaties maar ook bed & breakfast mogelijkheden.

Rapportcijfer
9

Overige opmerkingen
Cyprus heeft mij echt positief verrast en ik ga het zeker aan mijn klanten aanbieden als vakantiebestemming.

Deel jouw ervaringen met je collega's!
Ben jij ook onlangs op studiereis geweest? Beoordeel jouw eigen reis en deel je kennis met jouw collega's. Klik hier om je beoordeling en foto's te uploaden.

Copyright Reismedia BV 2023 - Cookieinstellingen