verkiezing

Als onderdeel van de Business Travel & Mobility Conference vindt de verkiezing plaats van de:

  • 'Corporate Travel Professional of the Year 2018'
  • 'Travel Management Company of the Year 2018'
  • 'Business Airline of the Year 2018 Europa'
  • 'Business Airline of the Year 2018 Intercontinentaal'
  • 'Mobility Provider of the Year 2018'

Het thema van de verkiezing 2018 is: 'de veranderende samenwerking in de keten.'

De winnende organisaties worden op 24 september tijdens het Award diner feestelijk bekend gemaakt.

 

De Corporate Travel Professional in de spotlights

Deze award is in het leven geroepen om een persoon -dan wel afdeling- van een bedrijf in Nederland in de spotlights te zetten die zich op een bijzondere wijze onderscheidt op het verkiezingsthema: ‘de veranderende samenwerking in de keten’.

Er moet vandaag de dag door de Corporate Travel Professional op een andere manier worden samengewerkt met alle stakeholders in de keten(leveranciers, TMC, GDS, Reiziger), denk hierbij aan de recente ontwikkelingen rondom NDC en de vele technologische ontwikkelingen. Vanuit de markt zijn Corporate Travel Professionals voor gedragen die dit omarmen qua kennis, innovatie en hier op pro-actieve wijze mee om gaan, uiteraard ten gunst van optimaal reisbeleid en customer satisfaction.

De genomineerden voor 2018 zijn bekend!

De genomineerden van de verkiezing van de 'Corporate Travel Professional of the year 2018' zijn in willekeurige volgorde. (klik op de naam van de genomineerde voor meer informatie):

Voor ieder van hen wordt een profiel aangemaakt op Zakenreisnieuws.nl waarop gestemd kan worden tot 1 september 2018. De vakjury - bestaande uit vertegenwoordigers van KLM, British Airways, Singapore Airlines, ANVR, Egencia en MobileXpense - zal de genomineerden inhoudelijk beoordelen (mede) aan de hand van een aantal verdiepingsvragen. De stemmen van de vakjury en de online stemmen tellen ieder voor 50 procent mee om de winnaar te bepalen.

De verkiezing 'Corporate Travel Professional 2018' wordt gesponsord door MobileXpense

'Travel Management Company of the year 2018’

Zakenreisnieuws.nl en BTMClub hebben ook dit jaar een groot onderzoek gehouden onder reizenboekers, travel managers en reisinkopers binnen het Nederlandse bedrijfsleven in het kader van de verkiezing van de zakenreisorganisatie (TMC) van het jaar 2018.

Nominaties
Uit de resultaten van de survey is de top 5 TMC's genomineerd, waarover de vakjury  bestaande uit vertegenwoordigers van de ANVR, MobileXpense, Singapore Airlines,  British Airways en KLM het eindoordeel vormt op basis van de uitkomsten van de survey (50 procent) en een aantal aanvullende criteria die de TMC’s (50 procent).

De genomineerde zakenreisbedrijven zijn: BCD Travel, HRG Nederland, Schiphol Travel International, Egencia en Uniglobe Travel Holland.

'Business Airlines en Mobility Provider of the year 2018'

De Nederlandse Corporate Travel & Mobility managers, secretaresses, frequente reizigers, zakenreisprofessionals en de lezers van Luchtvaartnieuws & Zakenreisnieuws kunnen in de maand augustus aangeven wie hun favoriete airline en mobility provider is, door het invullen van een survey, die medio augustus wordt opengezet.

De top 3 in iedere categorie wordt tijdens het Award diner op 24 september in het Claus Congres en Event Center in Hoofddorp bekendgemaakt.

Copyright Reismedia BV 2021