Mathé de Groot (TravelXL) bezocht Tenerife

20 april 2016

Naam: Mathé de Groot.
Werkzaam bij: Travelxl Reisbureau Mathe de Groot.
Vestigingsplaats: Wormer.
Aantal jaren ervaring in de reisindustrie: 25

Bestemming: Tenerife.
Georganiseerd door: Sunny Cars.
Reisperiode: 13 t/m 1 april 2016.

Algemene indruk bestemming
Tenerife is een bestemming waar ze het "toerisme" goed onder de knie hebben. Twaalf maanden per jaar is het seizoen en dat is goed te merken. Alles loopt als een geoliede machine. In de drie dagen dat we er zijn geweest, hebben we twee nachten doorgebracht in het noorden van het eiland in de plaats Puerto de la Cruz. Een leuke Spaanse stad waar je de couleur locale goed kan proeven.

Aanraders op de bestemming
Auto huren en op pad gaan richting National park de Teide. De route vanaf Puerto de La Cruz langs de noordwestkant rijden door de bergen en leuke plaatsjes als Garachico, Los Silos, Buenevista, Las Portelas, Masca (waar je heerlijk koffie kunt drinken op een mooi terras, zie www.facebook.com/reisbureaumathedegroot) en dan eindigen bij de Pico del Teide. Combineer een strandvakantie met twee of drie nachten Puerto de La Cruz. Bezoek in deze plaats de botanische tuinen en het Lorre Park. Of ga zwemmen en zonnebaden in Lago de Martinez. Een openbaar zwembad bij zee wat er prachtig uitziet.

Positief
Fijn prijspeil, vriendelijke mensen, leuke restaurants.

Negatief
Het enige wat een beetje roet in het eten kan gooien is het weer. Omdat je in het noorden zit kan er wat meer bewolking en regen zijn. Daarom is het ook zo prachtig groen.

Oordeel accommodatie
Hotel Botanico is een vijf sterren hotel en onderdeel van Leading Hotels of the World. Mooi klassiek hotel. Mooi ingericht. Vriendelijk personeel, veel faciliteiten waaronder een welnesscenter, meerdere restaurants. Kamers zijn comfortabel en sfeervol ingericht. Mooi zwembad. Prachtige tuin.

Geschikt voor de volgende doelgroep(en)
Senioren en gezinnen met kleine kinderen, maar toch ook stellen die van een goed en comfortabel hotel houden

Cijfer prijs/kwaliteitsverhouding
9

Tip voor mijn collega-reisagent
Auto er wel bij huren. Hotel ligt weliswaar op vijftien minuten lopen vanaf het centrum, maar met de auto kan je goed en gemakkelijk alles rondom de stad bereiken. En de omgeving is ook prachtig om rond te touren

Tip voor de reisorganisatie
Alles was perfect eigenlijk.

Tip voor mijn klant
Restaurant Tito's Bodeguita. Wat een leuk en sfeervol restaurant. Je kan binnen en buiten dineren.Zie www.titosbodeguita.com

Rapportcijfer
9

Overige opmerkingen
Sunny Cars bedankt voor de korte, maar krachtige studiereis. Tijdens het "officiële"  gedeelte hebben we een goede vergadering gehad met veel input van de reisagenten en Sunny Cars. Hoe mooi is het om het nuttige zoals de meeting te combineren met het aangename, zoals een verblijf in het prachtige noorden van Tenerife.

Deel jouw ervaringen met je collega's!
Ben jij ook onlangs op studiereis geweest? Beoordeel jouw eigen reis en deel je kennis met jouw collega's. Klikhier om je beoordeling en foto's te uploaden. Dank voor je medewerking, ook namens je collega's!

 

 

Copyright Reismedia BV 2023 - Cookieinstellingen