Zakenreis Conference

Reismedia organiseert in september 2023 de Zakenreis Conference, voorheen de Business Travel & Mobility Conference. De locatie van het evenement wordt in januari 2023 bekend gemaakt en zal plaatsvinden in de regio Schiphol.

Het doel van het evenement is om in een middag zo veel mogelijk relaties te kunnen spreken: Travel Managers, Secretaresses, Leverancier en media.

De middag begint om 13.00 en eindigt om 18.00 uur met een netwerk borrel. Tijdens het evenement vinden enkele workshops plaats voor secretaresses. Er zijn bewust geen sprekers om de bezoekers zoveel mogelijk op de marktplaats te houden met alle ruimte uw stand te bezoeken. Er zijn dus volop mogelijkheden om te netwerken.

Sponsors kunnen zich, op een aantrekkelijke wijze tijdens en in aanloop naar en na afloop van het evenement profileren op Luchtvaartnieuws.nl, Reisbizz.nl, Zakenreisnieuws.nl en het Luchtvaartnieuws Magazine. Er zijn diverse sponsorpakketten mogelijk zoals onderstaand weergegeven. Maar daarnaast is ook maatwerk mogelijk.

Meer weten? Stuur ons een mail en we nemen contact met u op

Copyright Reismedia BV 2023 - Cookieinstellingen